OSA Fine Spirits 5 Years Old Admiral's Cask Premium Panama Rum Barrel 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

OSA Fine Spirits 5 Years Old Admiral's Cask Premium Panama Rum Barrel 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Fordyb dig i den rige, bløde smag af OSA Fine Spirits Admiral's Cask Premium Panama Rum. Denne rom er lagret i fem lange år på fad og har en karakteristisk smagsblanding, der tager dine sanser med på en tropisk rejse. Rommens komplekse profil er en skøn blanding af sødme og krydderier, som giver en unik smagsoplevelse. Den kommer i en stilfuld gaveæske, hvilket gør den til den perfekte gave til enhver romkender. Nyd den ren, med is eller i din yndlingscocktail. Oplev luksussen af fin spiritus med OSA.

38,79 €

38,79 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den rige, bløde smag af OSA Fine Spirits Admiral's Cask Premium Panama Rum. Denne udsøgte rom, der er modnet i fem år på et Admiral's Cask, er en fryd for sanserne. Fra det øjeblik du åbner flasken, bliver du mødt af en vidunderlig aromatisk blanding af tropiske frugter, krydderier og vanilje, som perfekt supplerer den fyldige smag af selve rommen.

Det er ikke en hvilken som helst rom - det er en førsteklasses spiritus fra Panama, som er kendt for sin romproduktion af høj kvalitet. Admiral's Cask-lagringsprocessen gør den endnu mere speciel, da den tilfører dybde og kompleksitet til smagen. Hvad er resultatet? En rom, der ikke er for sød, ikke for krydret, men lige tilpas.

Med en volumen på 40% er denne rom stærk nok til at blive nydt alene, men den er også god i cocktails. Den er perfekt til de særlige lejligheder, hvor du vil forkæle dig selv eller dine kære. Og med sin elegante gaveæske er den en fantastisk gave til romkenderen i dit liv.

Så hvorfor ikke forkæle dig selv med OSA Fine Spirits Admiral's Cask Premium Panama Rum? Det er en smag af troperne, et strejf af krydderi og en hel masse luksus, alt sammen pakket ind i en dejlig flaske. Prøv den i dag, og opdag en ny favorit.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)