Pusser's Original Admiralty Rum 40% Vol. 0,7l | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pusser's Original Admiralty Rum 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Forkæl dig selv med den rige arv fra Pusser's Original Admiralty Rum, en flaske ren nydelse for romentusiaster. Nyd den robuste smag med en volumen på 40 %, der varmer dig indefra og ud. Denne klassiske spiritus er gennemsyret af flådehistorie og giver en smag af tradition i hver slurk. Det er ikke bare en rom, det er en rejse til hjertet af Caribien. Denne 0,7-liters flaske er perfekt til at nippe til eller blande i din yndlingscocktail og er et must-have i dit barskab. Opdag den legendariske Pusser's Original Admirality Rum, og oplev et smagseventyr som intet andet.

22,49 €

22,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den unikke smag af Pusser's Original Admiralty Rum, en perfekt blanding af rige smage og subtile nuancer, der tager din gane med på en rejse. Denne førsteklasses rom er en hyldest til den britiske flådes traditionelle drik og giver en dyb, fyldig smag, der er blød, tilfredsstillende og autentisk caribisk.

Pusser's Original Admiralty Rum er fremstillet af de fineste sukkerrør, destilleret i gammeldags pot stills af træ og lagret i forkullede egetræsfade, hvilket skaber en usædvanlig blød og smagfuld spiritus. Den har en rig, mørk farve, en fængslende aroma af melasse, krydderier og tropiske frugter og en robust smag, der kombinerer søde, krydrede og træagtige noter i perfekt harmoni.

Denne rom er ikke bare en drink - den er et stykke flådehistorie, en hyldest til søfartstraditionerne og et vidnesbyrd om kunsten at lave rom. Den er perfekt til at nyde rent, med is eller som base i cocktails, og den tilføjer et strejf af raffinement og et strejf af flådetradition til dine sammenkomster.

Nyd den unikke oplevelse af Pusser's Original Admiralty Rum, og lad dens rige, fyldige smag transportere dig til de solbeskinnede caribiske øer. Uanset om du er romkender eller nybegynder i spiritussens verden, vil denne rom helt sikkert imponere med sin kvalitet, autenticitet og flådearv. Så løft glasset og skål for den ekstraordinære smag og tradition i Pusser's Original Admiralty Rum.
Produktinformation
Pusser's
Ny
chat Anmeldelser (0)