Ron Añejo Carúpano Reserva 21 Privada 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ron Añejo Carúpano Reserva 21 Privada 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Nyd den udsøgte smag af Ron Añejo Carúpano Reserva Privada, en rom af højeste kvalitet, som skiller sig ud i enhver spiritussamling. Denne venezuelanske skat ligger i en sofistikeret gaveæske og har en rig, fyldig smagsprofil, der er både glat og fed. Den er lavet med omhyggelig omhu, og hver slurk afslører en harmoni af karamel, vanilje og eksotiske krydderier. Perfekt til dem, der sætter pris på de finere ting i livet, det er en dejlig nydelse til personlig nydelse eller en tankevækkende gave til den kræsne spiritusentusiast. Oplev luksusen og traditionen i Ron Añejo Carúpano Reserva Privada, og lad den transportere dig til de solrige caribiske kyster!

69,59 €

69,59 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den rige, bløde smag af Ron Añejo Carúpano Reserva Privada, en førsteklasses rom, som er en sand fornøjelse for spirituskendere. Denne dejlige drik ligger i en smuk gaveæske og er perfekt til enhver lejlighed - hvad enten det er en fødselsdag, et jubilæum eller bare fordi.

Denne førsteklasses rom er fremstillet med en passion for det ypperste, og kvaliteten er tydelig i hver eneste slurk. Ron Añejo Carúpano Reserva Privada har en robust volumen på 40 % og en fyldig og kompleks smagsprofil, der vil få din gane til at længes efter mere. Dens unikke karakter er et resultat af en udsøgt blanding af det fineste udvalg af lagrede rom, modnet i mindst 21 år på førsteklasses egetræsfade.

Rommens saftige ravfarve er en visuel fryd, der giver et hint om de rige karamel- og vaniljenoter, der venter indeni. På tungen afslører den en perfekt balance mellem sødme og krydderi, med antydninger af tørret frugt, ristet egetræ og en blød, dvælende finish. Det er en symfoni af smage, som romelskere virkelig vil sætte pris på.

Ron Añejo Carúpano Reserva Privada imponerer på alle fronter, uanset om den drikkes ren, med is eller blandes i en avanceret cocktail. Det er mere end bare en flaske rom - det er en sanselig rejse, der tager dig gennem en autentisk og sofistikeret romoplevelse.

Så hvorfor vente? Dyk ned i en verden af premium rom med Ron Añejo Carúpano Reserva Privada. Det er ikke bare en drik, det er en fejring af livets fineste øjeblikke i et glas. Nyd den med ansvar!
Produktinformation
Ron Carúpano
Ny
chat Anmeldelser (0)