Rick Caribbean XO 8 Years Old Smooth Rum 40% Vol. 0,5l | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rick Caribbean XO 8 Years Old Smooth Rum 40% Vol. 0,5l

1.40 kg
Oplev den tropiske charme ved Rick Caribbean XO Smooth Rum! Denne udsøgte spiritus er lagret i 8 lange år, hvilket giver den en unik smagsprofil, som helt sikkert vil imponere. Nyd den rige aroma af karamel, toffee og eksotiske frugter, der transporterer dig direkte til sandstrandene i Caribien. Nyd dens bløde, varmende finish efter middagen eller i løbet af en hyggelig aften. Forkæl dig selv, eller giv en flaske til en rom-entusiast. Husk, det er ikke bare en drink, det er en rejse til Caribien med hver slurk. Nyd den med ansvar!

42,99 €

42,99 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd de tropiske vibes med vores Rick Caribbean XO Smooth Rum. Denne rom, der har lagret i otte år, er indbegrebet af caribisk ånd og kultur. Hver slurk transporterer dig direkte til sandstrandene under den varme sol med havets beroligende lyde i baggrunden.

Denne bløde rom med sin rige, gyldne farve er ikke kun en fryd for dine smagsløg, men også for dine øjne. Den har en unik, kompleks smagsprofil, som er en blanding af sødt, krydret og alt muligt godt. Den første smag er en sød karamelglæde, efterfulgt af et krydret spark af eg og et strejf af tropisk frugt. Eftersmagen er lang og blød, så man længes efter den næste slurk.

Vores Rick Caribbean XO Smooth Rum er også alsidig. Den er perfekt at nyde ren eller med is for at nyde dens rene smag. Men den er også fremragende som base for dine foretrukne romcocktails - fra en klassisk Mojito til en forfriskende Pina Colada.

Nyd den tropiske flugt med vores Rick Caribbean XO Smooth Rum. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Husk, at de bedste minder ofte skabes over en flaske god rom. Skål for gode tider!

Bemærk: Nyd venligst vores rom med ansvar. Alkoholforbrug er kun for voksne over den lovlige drikkealder.
Produktinformation
Rick Spirit
Ny
chat Anmeldelser (0)