Admiral Rodney HMS MONARCH Saint Lucia Rum 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Admiral Rodney HMS MONARCH Saint Lucia Rum 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den eksotiske smag af Caribien med Admiral Rodney HMS Monarch Saint Lucia Rum. Denne førsteklasses rom, der er fremstillet på den smukke ø Saint Lucia, vil tage dine smagsløg med på en rejse. Den karakteristiske blanding af lagrede rom, destilleret fra uberørte sukkerrør, giver en blød og fyldig smag. Pakket i en elegant gaveæske er det den perfekte godbid til romentusiaster eller en unik gave til særlige lejligheder. Dyk ned i en verden af eksklusiv spiritus, og lad Admiral Rodney's Saint Lucia Rum forføre dine sanser. Forkæl dig selv, eller overrask en, du holder af - det er mere end bare rom, det er en smag af paradis.

47,29 €

47,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den rige og levende smag af Caribien med Admiral Rodney's HMS Monarch Saint Lucia Rum. Denne enestående drink er et vidnesbyrd om kunsten at lave rom, fremstillet med omhu og præcision i den smukke ønation Saint Lucia.

Admiral Rodney's rom er en hyldest til den legendariske britiske admiral, der var kendt for sin taktiske snilde. Ligesom admiralens bemærkelsesværdige sejre står denne rom som et symbol på ekspertise og kvalitet. Hver slurk af HMS Monarch Saint Lucia Rum transporterer dig til de luftige caribiske kyster med sin unikke blanding af smag og aromaer.

Denne rom er fremstillet af sukkerrør af høj kvalitet, som er dyrket i Saint Lucias frugtbare jord. Destillationsprocessen udføres i traditionelle kobberpotter, hvilket resulterer i en rom, der er glat, rig og fuld af karakter. Spiritussen lagres derefter på bourbon-egetræsfade, hvilket giver rommen en karakteristisk sød og røget smag.

Admiral Rodneys HMS Monarch Saint Lucia Rum er en fryd for sanserne. Den starter med en sød aroma af honning og vanilje, efterfulgt af et strejf af tropiske frugter og krydderier. Smagen er blød og varm med noter af karamel, ristede nødder og et strejf af krydderier. Eftersmagen er lang og tilfredsstillende og efterlader en dejlig eftersmag, der bliver hængende i ganen.

Uanset om du er en rom-aficionado eller en afslappet drikker, vil Admiral Rodney's HMS Monarch Saint Lucia Rum helt sikkert imponere. Den er perfekt til at drikke ren, med is eller som base for din yndlingscocktail.

Denne rom kommer i en smukt designet gaveæske, hvilket gør den til en ideel gave til en, du holder af. Det er ikke bare en flaske rom, det er en smag af Caribien, et stykke historie og en fejring af kunsten at lave rom.

Oplev magien fra Saint Lucia med Admiral Rodney's HMS Monarch Rum. Det er mere end en drink, det er en rejse til hjertet af Caribien.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)