Kasama 7 Years Old Small Batch Rum 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kasama 7 Years Old Small Batch Rum 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den rige, bløde og pirrende smag af Kasama Small Batch Rum. Denne førsteklasses rom, der har lagret i syv år, er en sand perle for både kendere og nybegyndere. Den kommer fra Filippinernes pulserende hjerte, og hver slurk byder på et udbrud af tropisk smag, som helt sikkert vil begejstre din gane. Denne rom præsenteres i en elegant gaveæske og er ikke bare en drink, men en oplevelse. Perfekt som gave eller til at nyde ved en særlig lejlighed. Dyk ned i den eksotiske verden af Kasama Rum - hvor hver slurk er en fest.

44,19 €

44,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev varmen fra troperne med Kasama Small Batch Rum. Denne førsteklasses rom præsenteres i en elegant gaveæske og er et must-have for alle spiritusentusiaster. Kasama-rom er lagret i syv år i det solbeskinnede Filippinerne og har en rig smagsprofil, der er både kompleks og blød.

Denne rom fra små partier er et sandt vidnesbyrd om dygtigheden og passionen hos de lokale filippinske håndværkere, der fremstiller den. Den er fremstillet af rent sukkerrør og pirrer ganen med et strejf af vanilje, tropiske frugter og karamel efterfulgt af en blød, vedvarende finish. Dens alkoholindhold på 40 % sikrer en robust og smagfuld oplevelse for hver slurk.

Kasama Rum er ikke bare en drink; det er en invitation til at omfavne 'kasama'-ånden - et filippinsk ord, der betyder 'sammen'. Så saml dine venner, åbn den smukt designede flaske, og lad de gode tider rulle. Uanset om du er romkender eller en afslappet dranker, der leder efter noget nyt, vil Kasama Small Batch Rum ikke skuffe.

Perfekt som gave eller til din egen samling, Kasama Rum giver en smag af det eksotiske lige fra dit glas. Så hvorfor vente? Start din tropiske rejse med Kasama Small Batch Rum - det er ø-tid i en flaske.
Produktinformation
Kasama
Ny
chat Anmeldelser (0)