Iguana 5 Years Old Rum from Panama 40% Vol. 0,7l | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Iguana 5 Years Old Rum from Panama 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den tropiske smag af Panama med Iguana Rum. Denne fem år gamle spiritus er en herlig blanding af rige, bløde smage, der tager din gane med på en caribisk rejse. Hver slurk afslører et strejf af sød melasse, afbalanceret med den robuste intensitet fra lagret egetræ. Volumen på 40 % sikrer en varm, forfriskende finish. Perfekt til at nippe til rent, med is eller i din yndlingscocktail. Iguana Rum - dit pas til det panamanske paradis.

25,19 €

25,19 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Nyd smagen af troperne med vores Iguana Rum fra Panama. Denne dejlige spiritus, der har lagret i fem dejlige år, er fyldt med rige smagsnuancer, der vil transportere dine sanser direkte til Mellemamerikas solrige kyster.

Med en volumen på 40% giver denne fine rom en robust, fyldig oplevelse. Hver slurk fordyber dig i en verden af varme krydderier, eksotiske frugter og et subtilt strejf af egetræ, et vidnesbyrd om den omhyggelige lagringsproces.

Vores Iguana Rum er pakket i en stilfuld flaske på 0,7 liter og er den perfekte tilføjelse til din hjemmebar eller en unik gave til romentusiaster. Det er ikke bare en drik; det er en rejse til Panamas hjerte, der indkapsler landets livlige ånd og tropiske tiltrækningskraft.

Uanset om du er romkender eller nybegynder, vil Iguana Rum helt sikkert imponere. Den er alsidig og blød, perfekt til at nippe til rent, med is eller som base for din yndlingscocktail.

Så hvorfor vente? Nyd smagen af Panama med vores Iguana Rum, og lad dens tropiske charme føre dig væk. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse - en smag af Panama i hver eneste dråbe.
Produktinformation
Iguana
Ny
chat Anmeldelser (0)