Pichincha Rum 15 Years Finest Special Cask Palo Cortado 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pichincha Rum 15 Years Finest Special Cask Palo Cortado 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Nyd den fængslende oplevelse af Pichincha Rum, en fin 15 år gammel spiritus, der udstråler ren elegance. Denne enestående rom er modnet på et unikt Palo Cortado-fad, som giver den en enestående dybde i smagen. Med en blød volumen på 40% afslører hver slurk en symfoni af fyldig karamel, vanilje og eksotiske krydderier. Denne rom er perfekt til at nyde langsomt eller som gave og leveres i en stilfuld gaveæske. Oplev magien ved Pichincha, en rom, der virkelig er i en liga for sig selv.

78,39 €

78,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Begiv dig ud på en forførende smagsrejse med vores Pichincha Rum, der er modnet til perfektion i 15 år på et særligt Finest Cask. Denne Palo Cortado-variant er en fryd for rom-entusiaster med en rig, fyldig smag, der simpelthen er uimodståelig.

Pichincha Rum præsenteres i en elegant gaveæske og er en fryd for sanserne. Med et alkoholindhold på 40 % giver den en blød, varm og robust drikkeoplevelse. Den luksuriøse ravfarve er en fryd for øjet, mens den karakteristiske aroma betager næsen.

Hver slurk er en harmonisk blanding af søde og krydrede noter med et strejf af røg. Den komplekse smagsprofil er et vidnesbyrd om den omhyggelige modningsproces i Palo Cortado-fade, hvilket resulterer i en rom, der er lige så unik, som den er nydelsesfuld.

Uanset om du er en rom-aficionado eller en afslappet drikker, så giv dig selv en gave i form af en førsteklasses spiritus, der er blevet lagret til perfektion. Pichincha Rum er ideel til at nyde alene eller som en sofistikeret tilføjelse til cocktails, og den vil helt sikkert imponere. Det er også en fantastisk gave til de særlige lejligheder.

Oplev den sublime smag af omhyggeligt lagret rom med Pichincha Special Finest Cask Palo Cortado. Lad den transportere dig til det tropiske hjerte af Ecuador, hvor magien sker. Forkæl dig selv med en flaske Pichincha Rum i dag - du fortjener det!
Produktinformation
Pichincha
Ny
chat Anmeldelser (0)