Rum Nation Panama 21 Years Old Black Edition 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rum Nation Panama 21 Years Old Black Edition 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den udsøgte Rum Nation Panama Black Edition, en perfekt gave til rom-entusiaster. Denne rom har lagret i 21 lange år og har en kompleks smagsprofil, der helt sikkert vil fortrylle din gane. Den rige, bløde smag med antydninger af vanilje og tropiske frugter suppleres af den dybe, mørke farve. Pakket i en stilfuld gaveæske er det ikke bare en drink, men en oplevelse at nyde. Udforsk denne unikke rom, der er fremstillet med passion og præcision. Forkæl dig selv med Rum Nation Panama Black Edition, for du fortjener intet mindre end det bedste. Nyd den med ansvar.

100,09 €

100,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den fortryllende smag af Rum Nation's Panama Black Edition - en kreation af exceptionel kvalitet, der er modnet af eksperter i 21 lange år. Denne hjertevarmende spiritus kommer i en elegant, stilfuld gaveæske, klar til at være den perfekte gave til en, du holder af, eller en velfortjent forkælelse til dig selv.

Gør dig klar til at tage på en smagsrejse med hver slurk af denne førsteklasses rom. Panama Black Edition har med sine 43% en udsøgt balance mellem sødme og varme, som vil betage din gane. Den er resultatet af omhyggelige destillerings-, lagrings- og blandingsprocesser, som Rum Nation er kendt for på verdensplan.

Nyd den rige, mørke ravfarve på denne rom, som antyder dybden i dens smagsprofil. I næsen lokker den med en herlig blanding af karamel, ristet egetræ og tropiske frugter. Når du tager en slurk, udfolder saftige noter af moden banan, mørk chokolade og eksotiske krydderier sig og fører til en lang, dvælende finish, der får dig til at længes efter mere.

Panama Black Edition er pakket i en overdådig gaveæske og er mere end bare en flaske rom. Det er en oplevelse - en rejse gennem Rum Nations arv og håndværk. Uanset om du er en rom-aficionado eller en nybegynder, der udforsker spiritussens verden, vil denne flaske helt sikkert imponere.

Så hvorfor vente? Lad dig friste af Panama Black Editions unikke smag og raffinement. Det er ikke bare en rom, det er en hyldest til destillationskunsten - et sandt mesterværk fra Rum Nation-huset.
Produktinformation
Rum Nation
Ny
chat Anmeldelser (0)