Ron Abuelo Añejo 12 Años 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ron Abuelo Añejo 12 Años 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Nyd den rige smag af Ron Abuelo Añejo, en førsteklasses lagret rom, der er en sand fryd for sanserne. Pakket i en stilfuld gaveæske er det det perfekte valg til dem, der sætter pris på de finere ting i livet. Denne enestående rom er lagret i tolv lange år, hvilket giver den en dyb, kompleks smag, som vil betage din gane. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Ron Abuelo Añejo, et bevis på håndværk og tradition, er en fantastisk gave til romkendere eller en særlig forkælelse til dig selv. Nyd den luksuriøse, glatte finish af denne udsøgte rom. Smag på fortræffeligheden, smag på traditionen!

29,39 €

29,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Fordyb dig i Panamas rige kulturarv med Ron Abuelo Añejo, en førsteklasses mørk rom, der er lige så varm som den tropiske sol, den er destilleret under. I den smukke gaveæske er denne bløde, fyldige spiritus lagret i 12 år, hvilket giver en unik dybde i smagen, som er svær at matche.

Denne rom er lagret til perfektion og fortæller en historie i hver slurk. Den afslører en kompleks profil af frugt, citrus og egetræ, perfekt afbalanceret med et strejf af vanilje og toffee. Eftersmagen er lang og varmende, et vidnesbyrd om de mange års modning på hvide egetræsfade.

Ron Abuelo Añejo er den perfekte ledsager til særlige lejligheder eller bare til en afslappet aften. Det er et fremragende valg for rom-aficionados eller for dem, der ønsker at dykke ned i en verden af førsteklasses spiritus. Uanset om du nyder den ren, med is eller i en klassisk cocktail, vil dens unikke karakter helt sikkert skinne igennem.

Denne udsøgte rom er mere end bare en drink, det er en rejse gennem tid og tradition, en smag af Panamas rige historie og lidenskabelige håndværk. Pakket i en elegant gaveæske er det også den perfekte gave til en særlig person, der sætter pris på de finere ting i livet.

Oplev magien ved Ron Abuelo Añejo i dag, og lad dens rige, smagfulde noter tage dig med på en uforglemmelig sanserejse.
Produktinformation
Ron Abuelo
Ny
chat Anmeldelser (0)