New Grove SAVOIR FAIRE Ville Bague Vintage 16 Years Old 2004 45% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

New Grove SAVOIR FAIRE Ville Bague Vintage 16 Years Old 2004 45% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Nyd den rige vintagecharme fra New Grove SAVOIR FAIRE Ville Bague. Denne udsøgte spiritus, pakket i en elegant gaveæske, er et vidnesbyrd om mange års perfektioneret håndværk. Den er lagret til perfektion og har en unik blanding af smage, som vil tryllebinde din gane. Med en imponerende volumenstyrke er det en ideel gave eller en personlig forkælelse. Oplev den harmoniske sammensmeltning af tradition, kvalitet og smag med New Grove. Det er mere end bare en drink; det er en fejring af savoir-faire.

75,09 €

75,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den uovertrufne smag af New Grove Savoir Faire Ville Bague Vintage, præsenteret i en stilfuld gaveæske. Denne udsøgte drik er mere end bare en rom; det er en rejse, der tager dig gennem Mauritius' rige arv.

Hver slurk af New Grove Savoir Faire Ville Bague Vintage bringer det delikate håndværk og den urokkelige dedikation til kvalitet frem i lyset. Denne vintage rom er fremstillet af ren sukkerrørsjuice, destilleret i traditionelle kobberdestillatorer og lagret på franske egetræsfade. Hvad er resultatet? En fyldig rom, der er mørk, blød og fyldt med eksotiske smage.

Den første slurk af New Grove Savoir Faire Ville Bague Vintage er en åbenbaring. Den sprudler med rige noter af tropiske frugter, vanilje og honning, efterfulgt af en varm, krydret finish, der bliver hængende i ganen. Denne rom er en absolut nydelse, uanset om den nydes ren, med is eller i din yndlingscocktail.

Men det handler ikke kun om smagen. New Grove Savoir Faire Ville Bague Vintage er et ægte samlerobjekt. Den kommer i en unik, kunstnerisk designet flaske, der siger meget om den førsteklasses kvalitet af rommen indeni. Den elegante indpakning gør den til en perfekt gave til romkendere eller andre, der sætter pris på god spiritus.

Oplev Savoir Faire fra New Grove Ville Bague Vintage. Det er mere end en rom; det er et vidnesbyrd om destillationens kunst, lagringens skønhed og glæden ved at nyde en virkelig exceptionel spiritus. Oplev magien i dag, og lad New Grove Savoir Faire Ville Bague Vintage skabe en mindeværdig oplevelse for dig.

Forkæl dig selv med New Grove Savoir Faire Ville Bague Vintage - en symfoni af smag, et kunstværk og en gave af luksus.
Produktinformation
New Grove
Ny
chat Anmeldelser (0)