New Grove SAVOIR FAIRE Belle Vue Vintage 15 Years Old 2005 45% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

New Grove SAVOIR FAIRE Belle Vue Vintage 15 Years Old 2005 45% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev magien ved lagret spiritus med New Grove Savoir Faire Belle Vue Vintage. Denne vidunderlige blanding, der er modnet i 15 herlige år, er en skat i romverdenen. Den er aftappet med en styrke på 45 % og har en rig, blød smag, der betager dine sanser. Den leveres smukt pakket i en gaveæske, hvilket gør den til den perfekte gave til enhver romkender. Oplev vintage-rommens tiltrækningskraft med New Grove Savoir Faire Belle Vue!

68,09 €

68,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den bemærkelsesværdige smag af New Grove Savoir Faire Belle Vue Vintage i en smuk gaveæske. Denne ekstraordinære rom, der har lagret i hele femten år, er en sand juvel fra øen Mauritius. New Grove Savoir Faire Belle Vue Vintage er en fejring af raffineret smag med en rig og kompleks smagsprofil, der vil glæde både rom-entusiaster og nybegyndere.

Denne førsteklasses rom er fremstillet af ren sukkerrørsjuice, destilleret og modnet på egetræsfade til perfektion. For hver slurk vil du opleve den harmoniske blanding af søde og krydrede noter, efterfulgt af den varme, eksotiske smag af tropiske frugter og vanilje. Eftersmagen er lang og elegant med et strejf af ristet egetræ, der bliver hængende i ganen.

Men det, der virkelig får denne rom til at skille sig ud, er dens balance. På trods af den robuste smag er den overraskende blød, hvilket gør den perfekt til at nippe til rent eller med is. Uanset om du er romkender eller bare leder efter en unik gave, vil New Grove Savoir Faire Belle Vue Vintage helt sikkert imponere.

Det er ikke bare en flaske rom, det er en invitation til en uforglemmelig smagsrejse. Den smukke gaveæske, den leveres i, tilføjer et ekstra strejf af luksus og gør den til den perfekte gave til enhver særlig lejlighed. Så hvorfor ikke forkæle dig selv eller en, du holder af, med den exceptionelle smag af New Grove Savoir Faire Belle Vue Vintage i dag? Tro os, det er en romoplevelse, du ikke vil gå glip af.
Produktinformation
New Grove
Ny
chat Anmeldelser (0)