Deadhead 10 Years Old Rum Limited Edition 40% Vol. 0,7l | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Deadhead 10 Years Old Rum Limited Edition 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den rige, bløde smag af Deadhead Limited Edition Rum. Denne 10 år gamle spiritus er lagret til perfektion og tilbyder en unik blanding af søde og krydrede noter, der vil tænde dine smagsløg. Den komplekse, fløjlsagtige tekstur vil helt sikkert efterlade et varigt indtryk hos enhver romkender. Uanset om den nydes med is eller i din yndlingscocktail, er Deadhead's Limited Edition Rum et must-try. Der er kun et begrænset antal tilbage - snup en flaske i dag, og nyd den fremragende ånd. Skål for gode tider og fantastisk rom!

66,49 €

66,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Deadhead Limited Edition Rum! Denne særlige spiritus af førsteklasses kvalitet er ikke en almindelig rom. Det er en unik blanding, der er modnet til perfektion i et årti, hvilket sikrer, at hver tår er et bevis på det håndværk og den dedikation, destillatørerne har lagt i den.

Deadhead Limited Edition Rum har en rig, overdådig smag, der er både blød og tilfredsstillende, med et styrkeniveau på 40% volumen. Den rige smag er uden sidestykke, hvilket gør den til et must-have for både rom-entusiaster og samlere. Dens karakteristiske smag er fyldt med antydninger af karamel, egetræ, banan og et strejf af krydderi, der bliver hængende i ganen og gør hver slurk til en dejlig oplevelse.

Men Deadhead-oplevelsen stopper ikke der. Limited Edition Rum kommer i en unik kunstnerisk flaske, der tilføjer et strejf af raffinement til din samling. Det er ikke bare en drink, det er et statement. Denne rom er et vidnesbyrd om arven fra Deadhead-mærket, der er kendt for sin kvalitet og originalitet.

Denne enestående rom er ikke kun perfekt til at nippe til alene, men tilføjer også et rigt, komplekst lag til dine yndlingscocktails. Uanset om det er en simpel Cuba Libre eller en elegant Mai Tai, tager Deadhead Limited Edition Rum den til et nyt niveau.

Oplev overbærenheden ved en ti år gammel rom. Afdæk lagene af smag i Deadhead Limited Edition Rum. Der er begrænset lager på grund af dens eksklusive karakter. Så gå ikke glip af denne mulighed for at nyde et stykke romhistorie.

Husk, at store øjeblikke huskes med store drinks. Gør hver skål til noget særligt med Deadhead Limited Edition Rum. Smag den forskel, et årti kan gøre. Skål for dig og den udsøgte smag af Deadhead!
Produktinformation
Deadhead
Ny
chat Anmeldelser (0)