J. Bally Rhum Vieux Agricole Martinique 7 Ans D'Âge 45% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

J. Bally Rhum Vieux Agricole Martinique 7 Ans D'Âge 45% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den rige, bløde smag af J. Bally Rhum Vieux Agricole Martinique. Denne exceptionelle rom, der er lagret til perfektion, bringer en smag af Caribien direkte i dit glas. Den er fremstillet med omhyggelig omhu og lover en tilfredsstillende balance mellem sødme og krydderi. Den er perfekt til at drikke ren eller blande i cocktails, og den er en dejlig tilføjelse til enhver spiritussamling. Pakket i en stilfuld gaveæske er det en perfekt gave til rom-entusiasten i dit liv. Nyd smagen af Martinique med J. Bally Rhum Vieux Agricole. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse.

63,69 €

63,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den eksotiske smag af Caribien med J. Bally Rhum Vieux Agricole Martinique. Denne førsteklasses mørke rom, der har lagret i syv år, er den perfekte blanding af tradition og nydelse. J. Bally er kendt for sin unikke Agricole-stil - en produktionsmetode, der bruger frisk sukkerrørsjuice i stedet for melasse, hvilket giver den en karakteristisk, sprød smag.

Hver slurk af denne fyldige rom vil transportere dig til Martiniques solrige kyster. Den har en kompleks, men afbalanceret profil med noter af toffee, egetræ, krydderier og et strejf af tropiske frugter. Dens bløde finish er perfekt til at nyde ren eller tilføje et strejf af elegance til din yndlingscocktail.

J. Bally Rhum Vieux Agricole Martinique præsenteres i en stilfuld gaveæske, hvilket gør den til en ideel gave til romentusiaster eller en luksuriøs forkælelse til dig selv. Så hvorfor vente? Dyk ned i den rige arv fra Martiniques romkultur med J. Bally.
Produktinformation
J. Bally
Ny
chat Anmeldelser (0)