Naud Añejo 15 Años Ron Panama 41,3% Vol. 0,7l | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Naud Añejo 15 Años Ron Panama 41,3% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den udsøgte smag af Naud Añejo Ron Panama, en premium-lagret rom fra hjertet af Panama. Denne førsteklasses spiritus har den perfekte blanding af rig, sød og frugtagtig smag, modnet i 15 år for at give den en unik, glat finish. Med en volumen på 41,3 % er det den perfekte tilføjelse til din spiritussamling eller en ideel gave til romkendere. Server den ren eller med is for at nyde dens kompleksitet og rigdom fuldt ud. Oplev en smag af Panama med Naud Añejo Ron Panama. Dine smagsløg vil takke dig!

35,69 €

35,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd den rige, bløde og fyldige smag af Naud Añejo Ron Panama. Denne førsteklasses rom, der har lagret i 15 lange år, indkapsler den sande essens af panamansk håndværk og tradition. Med en tiltalende farve af dyb rav, tilbyder den en sofistikeret smag, der langsomt udfolder sig på din gane og afslører antydninger af tropiske frugter, vanilje og subtile krydderier.

Naud Añejo Ron Panama er ikke bare en almindelig rom. Den er et vidnesbyrd om tålmodighed, passion og præcision. Hver flaske er omhyggeligt fremstillet, og rommen hviler i egetræsfade i over et årti, hvilket skaber en udsøgt blanding af smage, som vil give dig lyst til mere. Med en robust volumen på 41,3% leverer denne rom en tilfredsstillende varme, der bliver hængende, hvilket gør den perfekt til at nippe til på en kølig aften eller dele med venner over et hjerteligt grin.

Når du nyder Naud Añejo Ron Panama, nipper du ikke bare til rom; du nyder Panamas rige arv i hver eneste dråbe. Så uanset om du er rom-connaisseur eller bare leder efter en unik spiritus til din samling, er Naud Añejo Ron Panama det perfekte valg. Nyd den ren, med is eller som stjernen i din yndlingscocktail. Omfavn smagen af Panama, og lad Naud Añejo Ron Panama transportere dine sanser til hjertet af Mellemamerika.

Oplev det ekstraordinære. Oplev Naud Añejo Ron Panama.
Produktinformation
Naud
Ny
chat Anmeldelser (0)