Mezan Single Distillery Rum GUYANA 2005 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mezan Single Distillery Rum GUYANA 2005 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den rige, fløjlsbløde smag af Mezan Single Distillery Rum GUYANA. Denne førsteklasses rom er lagret til perfektion og har en fantastisk blanding af tropiske aromaer og varme krydderier. Den er fremstillet på et enkelt destilleri, hvilket sikrer en ensartet kvalitet og en uforglemmelig smag. Uanset om du er romkender eller bare leder efter en unik gave, er denne rom, smukt præsenteret i en gaveæske, et perfekt valg. Nyd ånden fra Guyana med hver slurk af Mezan Single Distillery Rum. Drik ikke bare, oplev en rejse af smagsoplevelser!

47,29 €

47,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dig selv med den rige, dristige smag af Mezan Single Distillery Rom fra Guyana. Denne førsteklasses rom er et must-have for både kendere og nybegyndere. Den er produceret i 2005 og leveres i en smukt udformet gaveæske, hvilket gør den til en ideel gave til enhver romelsker.

Mezan Single Distillery Rum indfanger den unikke essens af det guyanske terroir. Den er destilleret på traditionel vis, så den rige, naturlige smag fra sukkerrørene bevares. Denne fine rom, der er aftappet ved 40% volumen, har en robust og blød smag, der helt sikkert vil glæde din gane.

Hver slurk af denne rom afslører indviklede lag af smag. Fra det første udbrud af tropiske frugter til de subtile antydninger af krydderier og egetræ, der bliver hængende i eftersmagen, er det en sensorisk rejse, du ikke vil gå glip af. Uanset om du nyder den ren, med is eller i en håndlavet cocktail, så er Mezan Single Distillery Rum fra Guyana vil helt sikkert løfte din drikkeoplevelse.

I en generøs 0,7-liters flaske er der masser at dele med vennerne eller nyde alene. Og den kommer i en flot gaveæske, som gør den til den perfekte gave til særlige lejligheder eller bare fordi.

Så hvorfor vente? Oplev den autentiske smag af Guyana med Mezan Single Distillery Rom. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Hent din i dag, og lad eventyret begynde! Skål for gode tider og fantastisk rom!
Produktinformation
Mezan
Ny
chat Anmeldelser (0)