Moon Import Reserve REMEMBER Rum Trinidad Patent Still 2022 45% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Moon Import Reserve REMEMBER Rum Trinidad Patent Still 2022 45% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Fordyb dig i den rige, eksotiske smag af Moon Import Reserve REMEMBER Rum. Denne fine rom er fremstillet med kærlighed i hjertet af Trinidad og er et vidnesbyrd om kunsten ved traditionel patentdestillation. Hver slurk er en rejse med en kraftig 45% vol., der er perfekt afbalanceret af bløde, varmende undertoner. Den præsenteres i en elegant gaveæske og er en ideel gave til romentusiaster eller en sofistikeret forkælelse til dig selv. Oplev Trinidads sande ånd med Moon Import Reserve REMEMBER Rum, en flaske caribisk solskin, du sent vil glemme.

59,19 €

59,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Moon Import Reserve REMEMBER Rum fra Trinidad Patent Still. Denne exceptionelle rom er mere end bare en drink - det er en oplevelse. Indkapslet i en smukt udformet gaveæske er det en perfekt gave til romkenderen i dit liv eller en udsøgt godbid til dig selv.

Denne rom er fremstillet med omhu i Trinidad og har en unik blanding af smage, som kun kan opnås med patentdestillationsmetoden. Processen giver en karakteristisk rigdom og dybde i smagen, hvilket gør hver slurk til en dejlig rejse for dine smagsløg.

Hos Moon Import tror vi på at bevare ægtheden af vores rom. Denne håndlavede spiritus er et vidnesbyrd om denne tro og tilbyder en robust volumen på 45%, der indfanger essensen af Caribien i hver dråbe. Dens fyldige profil suppleres af en blød finish, hvilket gør den til et perfekt valg til at nippe til eller løfte dine yndlingscocktails.

REMEMBER Rum er aftappet i en klassisk 0,7-liters flaske, som bevarer dens unikke karakter og sikrer, at du har nok til at nyde og dele. Hver flaske leveres i en stilfuld gaveæske, hvilket gør den til en betænksom gave til særlige lejligheder eller en unik tilføjelse til enhver romentusiasts samling.

Oplev den ægte smag af caribisk rom med Moon Import Reserve REMEMBER Rum Trinidad Patent Still. Det er ikke bare en drink, det er et minde, der er ved at blive skabt. Tag med på denne smagfulde rejse, og skab mindeværdige oplevelser med hver slurk.
Produktinformation
Moon Import
Ny
chat Anmeldelser (0)