Moon Import Reserve REMEMBER Rum Guyana Patent and Pot Still 2022 45% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Moon Import Reserve REMEMBER Rum Guyana Patent and Pot Still 2022 45% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Dyk ned i den eksotiske smag af vores Moon Import Reserve REMEMBER Rum. Denne Guyana-fremstillede rom er destilleret med en spændende blanding af patent- og pot still-metoder og giver en unik smag for hver slurk. Det er den perfekte gave til en romkender eller en godbid til dig selv. Pakket i en stilfuld gaveæske er det ikke bare rom, det er en uforglemmelig oplevelse. Gør dig klar til at udforske den rige arv fra guyanesisk romfremstilling med vores Moon Import Reserve REMEMBER Rum. Nyd smagen, nyd rejsen!

55,79 €

55,79 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer vores Moon Import Reserve "REMEMBER" Rum Guyana Patent and Pot Still - en sand perle for rom-entusiaster. Denne enestående rom kommer direkte fra hjertet af Guyana og indfanger den autentiske ånd fra Caribien. Den unikke blanding af patent- og pot still-metoder giver den en uovertruffen dybde i smagen, hvilket gør hver slurk til en dejlig rejse.

"REMEMBER"-rommen er aftappet med en robust volumen på 45 %, hvilket giver den perfekte balance mellem styrke og blødhed. Dens rige, robuste smagsprofil er kendetegnet ved søde noter af melasse, tropiske frugter og et strejf af krydderi. Denne rom er en fremragende tilføjelse til din hjemmebar eller en perfekt gave til en rom-connaisseur.

Rommen præsenteres i en stilfuld gaveæske, hvilket gør den til en udsøgt gave til enhver lejlighed. Flaskens design afspejler rommens kvalitet med en slank silhuet og en korkprop, der forsegler alle de smagfulde noter.

Så hvorfor vente? Tilføj Moon Import Reserve "REMEMBER" Rum Guyana Patent and Pot Still til din samling, og fejr de særlige øjeblikke med et strejf af caribisk magi. Husk, at intet slår et glas førsteklasses rom, som man nipper langsomt til og nyder til sidste dråbe.
Produktinformation
Moon Import
Ny
chat Anmeldelser (0)