Ron Zacapa Centenario LA ARMONIA Heavenly Cask Collection 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ron Zacapa Centenario LA ARMONIA Heavenly Cask Collection 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Fordyb dig i den rige, fløjlsbløde smag af Ron Zacapa Centenario LA ARMONIA Heavenly Cask Collection. Denne førsteklasses rom i en stilfuld gaveæske er et ideelt valg til den kræsne gane. Den er håndlavet i Guatemala, og hver slurk er en smagsrejse fra sød honning til krydret egetræ og mørk chokolade. Den er perfekt afbalanceret og har en blød, lang eftersmag, der får dig til at længes efter mere. Ideel som gave eller til din egen nydelse, der er ingen bedre måde at fejre særlige øjeblikke på. Forkæl dig selv med en oplevelse ud over det sædvanlige med Ron Zacapa.

77,49 €

77,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dig selv med den udsøgte verden af rom med Ron Zacapa Centenario LA ARMONIA Heavenly Cask Collection. Den ligger i en flot gaveæske og er en perfekt gave til rom-aficionados eller en luksuriøs tilføjelse til din egen spiritussamling.

Dette er ikke nogen almindelig rom. Ron Zacapa er et brand, der er kendt for sit engagement i kvalitet, og LA ARMONIA Heavenly Cask Collection er indbegrebet af dette engagement. Rommen er lagret i 2300 meters højde i "Huset over skyerne" i Guatemala, hvor den har fået sin unikke, bløde smag og rige aroma.

LA ARMONIA Heavenly Cask Collection er en særlig blanding af lagrede rom, der samler det bedste fra Ron Zacapas reserver. Det er en symfoni af smage med noter af tørrede frugter, honning, chokolade og et strejf af ristede mandler. Dens bløde tekstur og lange, varmende finish gør hver slurk til en dejlig oplevelse.

Denne førsteklasses rom er pakket i en smuk gaveæske og er ideel til særlige lejligheder eller bare til at nyde på en stille aften. Uanset om du er en erfaren rom-connaisseur eller ny i verden af premium spiritus, vil Ron Zacapa Centenario LA ARMONIA Heavenly Cask Collection helt sikkert imponere.

Oplev harmonien mellem ekspertblandede rom. Omfavn den himmelske smag af Ron Zacapa i dag.
Produktinformation
Ron Zacapa
Ny
chat Anmeldelser (0)