Ron Zacapa Centenario 23 AÑOS Bastflasche BLACK LABEL 40% Vol. 0,7l | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ron Zacapa Centenario 23 AÑOS Bastflasche BLACK LABEL 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den luksuriøse smag af Ron Zacapa Centenario Black Label. Denne rige, fyldige rom er håndlavet i Guatemala og har en unik dybde i smagen. Den har lagret i 23 lange år og er en symfoni af tropiske frugter, krydderier og ristet egetræ. Nyd den bløde finish med et strejf af mørk chokolade. Perfekt til at nippe til rent eller som en avanceret mixer - et must for romelskere. Forkæl dig selv med den udsøgte Ron Zacapa Black Label. Kvalitet, karakter og elegance i hver eneste slurk.

1.276,69 €

1.276,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den rige, bløde smag af Ron Zacapa Centenario Black Label, en førsteklasses rom, der helt sikkert vil pirre dine smagsløg. Denne spiritus af høj kvalitet, der er kendt for sin dejlige karamel- og honningsmag, er håndlavet i Guatemalas frodige landskaber ved hjælp af den fineste sukkerrørshonning.

Ron Zacapa Centenario Black Label er lagret via det traditionelle solera-system, som resulterer i en unik blanding af rom, der er lagret mellem 6 og 23 år, hvilket giver den en uovertruffen dybde i smagen. Denne rom har en mørk mahognifarve med en behagelig sød aroma af chokolade, ristet mandel og vanilje. Hver slurk giver en luksuriøs, fyldig smag med antydninger af karamel, krydret eg og tørret frugt, der efterlader dig med en lang, dvælende finish.

Nyd denne førsteklasses rom rent, med is eller i din yndlingscocktail. Den elegante sorte etiket og flaskens design gør den til en perfekt gave til enhver rom-entusiast eller en stilfuld tilføjelse til din hjemmebar. Oplev kvaliteten og smagen af Ron Zacapa Centenario Black Label i verdensklasse - et symbol på tradition, passion og kunsten at fremstille rom.
Produktinformation
Ron Zacapa
Ny
chat Anmeldelser (0)