Ron Zacapa Centenario 15 AÑOS Reserva - Old Edition 40% Vol. 0,7l | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ron Zacapa Centenario 15 AÑOS Reserva - Old Edition 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Forkæl dig selv med den udsøgte smag af Ron Zacapa Centenario Reserva - Old Edition. Denne luksuriøse rom, der har lagret i 15 år, har en blød og fyldig smagsprofil, der vil betage dine sanser. Den er håndlavet i Guatemalas højland og er et vidnesbyrd om kunsten at lave rom. Hver slurk afslører en blanding af honning, karamel og tørrede frugter, perfekt afbalanceret med en delikat røget finish. Det er mere end bare en rom, det er en oplevelse. Nyd den ren eller med is, uanset hvad, er det en nydelse for den kræsne gane. Oplev magien ved Ron Zacapa Centenario Reserva i dag, og lad dine smagsløg tage med på en uforglemmelig rejse.

239,39 €

239,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev smagen af tradition og raffinement med Ron Zacapa Centenario Reserva - Old Edition. Det er en udsøgt rom, der er blevet lagret i 15 herlige år, hvilket giver en smagsprofil, der er lige så rig, som den er kompleks.

Hver flaske Ron Zacapa Centenario Reserva er et vidnesbyrd om kunsten at lave rom. Denne rom er håndlavet i Guatemala og lagres 2.300 meter over havets overflade i "Huset over skyerne". Den kølige bjergluft nedsætter aldringen, så rommen kan modne smukt, mens det unikke klima forbedrer dybden og intensiteten af smagen.

Ron Zacapa Centenario Reserva har en blød og harmonisk smag med noter af honning, karamel, krydderier og tørrede frugter. Eftersmagen er lang og luksuriøs med et sødt, men krydret spark, der giver lyst til mere. Rommens dybe mahognifarve er et løfte om den rigdom, der venter i hver slurk.

Ron Zacapa Centenario Reserva - Old Edition er perfekt til både romentusiaster og nybegyndere og kan nydes alene eller til at løfte din yndlingscocktail. Det er den perfekte gave til festlige lejligheder eller en særlig forkælelse til dig selv.

Oplev magien i det guatemalanske håndværk, smag på arven, og nyd den udsøgte smag af Ron Zacapa Centenario Reserva - Old Edition. Det er mere end bare en flaske rom, det er en smagsrejse, som du får lyst til at tage på igen og igen.

Oplev traditionen, smag kompleksiteten, og bliv forelsket i Ron Zacapa Centenario Reserva - Old Edition. Det er en romoplevelse som ingen anden.
Produktinformation
Ron Zacapa
Ny
chat Anmeldelser (0)