Cihuatán OBSIDIANA Rum Limited Edition 40% Vol. 1l | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Cihuatán OBSIDIANA Rum Limited Edition 40% Vol. 1l

1.40 kg
Oplev magien i Cihuatán OBSIDIANA Limited Edition Rum. Denne unikke, håndlavede spiritus er en sand fornøjelse for rom-entusiaster. Hver slurk giver en eksplosion af eksotiske smage, der er blandet til perfektion. Den rige, bløde aroma vil transportere dig direkte til hjertet af El Salvadors sukkerrørsmarker. Denne limited edition rom er mere end bare en drik; det er en oplevelse. Dyk ned i OBSIDIANA's mørke, mystiske verden, og lad dine sanser blive fortryllet. Perfekt til at nippe til rent eller blande i en dekadent cocktail, denne rom er en skat, der venter på at blive opdaget. Hent din flaske i dag, og smag forskellen.

53,59 €

53,59 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Mød Cihuatán OBSIDIANA Rum Limited Edition, en enestående tilføjelse til din spiritussamling. Denne udsøgte rom er mere end bare en drink; det er en rejse ind i en verden af raffineret smag og rig arv. Lad os gå på opdagelse sammen.

Cihuatán OBSIDIANA er håndlavet af mesterdestillatører i El Salvador og er en limited edition-rom, der er lige så unik som sit navn. Opkaldt efter obsidian-stenen, et symbol på beskyttelse i salvadoransk kultur, gemmer denne rom på en hemmelig opskrift, der får den til at skille sig ud i spiritusverdenen.

Vores Obsidiana Rum har en robust volumen på 40%, hvilket giver et dejligt punch, der er lige noget for romentusiaster. Den dybe, rige farve er blot en forsmag på den symfoni af smag, der venter dig. For hver slurk vil du opdage en kompleks profil af karamel, honning og tropiske frugter, som efterlader en uforglemmelig eftersmag.

Cihuatán OBSIDIANA Rum Limited Edition kommer i en generøs 1L-flaske, så den er perfekt til at dele med venner eller nyde alene efter en lang dag. Og det fantastiske flaskedesign tilføjer et strejf af elegance og mystik til din hjemmebar eller barskab.

Uanset om du er en rom-aficionado eller en afslappet spirituselsker, der leder efter en unik oplevelse, er denne rom noget for dig. Den er ideel til at nippe til rent, med is eller blandet i dine yndlingscocktails.

Husk, at dette er en rom i begrænset oplag, så vent ikke for længe. Sikr dig din flaske Cihuatán OBSIDIANA Rum Limited Edition i dag, og begiv dig ud på et smagseventyr uden sidestykke. Dette er ikke bare en rom; det er en smag af El Salvadors rige kultur og stolte arv.

Oplev Cihuatán OBSIDIANA Rum Limited Edition. Det er mere end en drink. Det er en smagsoplevelse, som du sent vil glemme.
Produktinformation
Cihuatán
Ny
chat Anmeldelser (0)