Takamaka EXTRA NOIR Rum 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Takamaka EXTRA NOIR Rum 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den rige, dristige smag af Takamaka Extra Noir Rum. Denne unikke spiritus tager dig med på en rejse til Seychellerne for hver slurk. Den er fremstillet med den største omhu og har en robust alkoholvolumen på 43%, hvilket gør den til et must for rom-entusiaster. Den bløde, mørke rom er pakket i en stilfuld gaveæske, hvilket gør den til en ideel gave til enhver lejlighed. Nyd den ren, med is eller som hovedingrediens i din yndlingscocktail. Dyk ned i en verden af premium rom med Takamaka Extra Noir. Uforglemmelig smag, uforglemmelige øjeblikke.

28,99 €

28,99 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den eksotiske smag af Takamaka Extra Noir Rum, bragt til dig direkte fra paradisøerne Seychellerne. Denne lækre rom er et must-have for alle spiritusentusiaster, der sætter pris på spiritus af høj kvalitet. Pakket i en attraktiv gaveæske er den den perfekte gave til enhver særlig lejlighed.

Takamaka Extra Noir Rum er fremstillet til perfektion med en rig, mørk og robust smag. Den har en imponerende alkoholvolumen på 43%, hvilket giver den en stærk og fed karakter, som helt sikkert vil efterlade et varigt indtryk på din gane. Hver slurk afslører en spændende blanding af søde og krydrede noter, med et strejf af tropiske frugter og en blød, dvælende finish.

Denne rom er ikke kun en fryd at drikke, men også en fryd at se på. Dens dybe, mørke farve er lige så lokkende som dens smag, og den kommer i en smukt designet flaske, der indfanger Seychellernes ånd. Præsentationsæsken tilføjer et strejf af elegance, hvilket gør den til en ideel gave til romelskere.

Uanset om du er en erfaren romkender eller en nysgerrig nybegynder, er Takamaka Extra Noir Rum en fantastisk tilføjelse til din spiritussamling. Den er perfekt til at nyde rent, med is eller som base for din yndlingscocktail. Oplev de unikke smage fra Seychellerne med Takamaka Extra Noir Rum.

Så hvorfor vente? Dyk ned i den eksotiske smag af Takamaka Extra Noir Rum, og lad den transportere dig til de tropiske øer i Seychellerne. Hent din flaske i dag, og oplev en smag af paradis. Sæt krydderi på dine aftener med Takamaka Extra Noir Rum. Du vil være glad for, at du gjorde det!
Produktinformation
Takamaka
Ny
chat Anmeldelser (0)