Worthy Park Select Jamaica Rum 40% Vol. 0,7l | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Worthy Park Select Jamaica Rum 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den rige, tropiske tiltrækningskraft fra Worthy Park Select Jamaica Rum. Denne unikke rom er håndlavet i hjertet af Jamaica og har en blød, fyldig smagsprofil, der er perfekt til både at nippe til og blande. Dens noter af karamel og frugt, efterfulgt af en varm, krydret finish, transporterer dig direkte til de caribiske kyster. Den er perfekt til cocktails og er den hemmelige ingrediens, som din barvogn har brug for. Løft din spiritussamling, og tænd dine smagsløg med Worthy Park Select Jamaica Rum. Husk, det er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Nyd den med vennerne, og gør hvert øjeblik værdigt!

30,39 €

30,39 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Oplev en smag af Caribien med Worthy Park Select Jamaica Rum. Denne førsteklasses rom, direkte fra Jamaicas historiske Worthy Park Estate, vil med garanti transportere dine sanser til et tropisk paradis.

Worthy Park Select er håndlavet og lagret til perfektion og er en rig, fyldig rom, der kan prale af en karakteristisk smagsprofil. Den har en blød blanding af sød melasse, tropiske frugtnoter og et strejf af krydderi, der danser på din gane. Med sin dybe ravfarve og lokkende aroma ved du, at du har noget at glæde dig til, så snart du skænker et glas.

Hver slurk af Worthy Park Select er et vidnesbyrd om de ældgamle romtraditioner på Jamaica. Rommen er destilleret på et enkelt destilleri, hvilket sikrer den højeste kvalitet og autenticitet i hver eneste flaske. Den perfekte balance mellem sødme og styrke, denne rom har en behagelig alkoholprocent på 40, hvilket gør den ideel til at nippe til rent eller blande i dine yndlingscocktails.

Uanset om du er en romkender eller en afslappet entusiast, er Worthy Park Select Jamaica Rum en dejlig tilføjelse til din spiritussamling. Det er mere end bare en drink - det er en smag af jamaicansk kulturarv og håndværk, som du kan nyde, når det passer dig.

Så hvorfor vente? Bestil din flaske Worthy Park Select i dag, og begiv dig ud på en smagfuld rejse til hjertet af Jamaica. Det er en caribisk flugt i et glas!
Produktinformation
Worthy Park
Ny
chat Anmeldelser (0)