The Rum Factory 10 Years Old Rum 41% Vol. 0,7l | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The Rum Factory 10 Years Old Rum 41% Vol. 0,7l

1.40 kg
Nyd den enestående smag af The Rum Factory's Aged Rum. Med en glat finish og robust karakter er den den perfekte ledsager til dine cocktailkreationer eller enkeltstående slurke. Denne rom er destilleret og modnet til perfektion i over et årti og har en rig, fyldig smag, der betager din gane. Den gyldne nuance afspejler dens førsteklasses kvalitet, mens volumen på 41% giver det helt rigtige kick. Denne flaske på 0,7 liter er alt, hvad du behøver for at løfte dit humør. Nyd arven fra The Rum Factory, hvor hver slurk fortæller en historie.

25,19 €

25,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Rumfabrikkens lagrede rom. Dette er ikke bare en almindelig rom - det er et produkt af et årtis omhyggeligt håndværk.

The Rum Factory's Old Rum er en sand fryd for sanserne. Hver slurk afslører den rige historie om en rom, der er blevet modnet til perfektion i 10 lange år, og som har en volumen på 41%, der er perfekt til dem, der sætter pris på et stærkere spark. Flasket i en elegant 0,7-liters beholder er det den perfekte mængde at dele med venner eller nyde alene.

Denne rom er indbegrebet af raffinement og smag. Dens robuste, fyldige smagsprofil afslører en kompleks blanding af tropisk frugt, vanilje og krydderier med en hvisken af egetræ fra den lange tid på fade. Hvad er resultatet? En smukt afbalanceret rom med en blød finish, der giver lyst til endnu en slurk.

Uanset om du er rom-connaisseur eller lige er begyndt din rejse ind i spiritussens verden, er Rum Factory's Old Rum et must i din samling. Den er perfekt til at nippe til rent, med is eller som base for dine yndlingscocktails.

Tag Rum Factory's Old Rum med hjem i dag, og nyd den luksus, der ligger i den ældgamle romtradition. Gør dig klar til at blive transporteret til troperne med hver slurk - det er en rejse, du sent vil glemme.

Husk, at gode ting tager tid, og det er The Rum Factory's Old Rum et bevis på. Så forkæl dig selv med en flaske. Du vil ikke fortryde det.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)