Michlers 100% Fine Jamaican Artisanal Dark Rum 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Michlers 100% Fine Jamaican Artisanal Dark Rum 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Lad dig friste af den rige, dristige smag af Michlers Fine Jamaican Artisanal Dark Rum. Denne mørke rom er håndlavet i hjertet af Jamaica og har en blød kompleksitet, der vil betage dine sanser. Dens robuste profil er perfekt til at nippe til rent, med is eller blandet i din yndlingscocktail. Rommen kommer i en stilfuld gaveæske, hvilket gør den til den perfekte gave til spirituskenderen i dit liv. Oplev Jamaicas sande ånd med Michlers Artisanal Dark Rum. Det er ikke bare en drink, det er en rejse til et tropisk paradis.

22,49 €

22,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dine smagsløg med Michler's Fine Jamaican Artisanal Dark Rum, en sand perle fra Caribien. Denne udsøgte rom, der er fremstillet med passion og præcision, er lavet af 100 % rent rørsukker, hvilket sikrer en blød og fyldig smag, der er svær at modstå. Hver slurk tager dig med på en rejse til hjertet af Jamaica med en uimodståelig blanding af søde og røgede smage, der er en sand fryd for sanserne.

Den mørke ravfarve i denne håndværksrom er et vidnesbyrd om dens modne modningsproces. Det er en kompleks, fyldig spiritus med noter af toffee, melasse og tropiske krydderier, der bliver hængende i ganen og skaber en fængslende oplevelse, som du vil genopleve igen og igen.

Michler's Fine Jamaican Artisanal Dark Rum er ikke bare en drink; det er et håndværk, en tradition, en fejring af den jamaicanske spiritus. Det er resultatet af mange års ekspertise inden for romfremstilling, dygtigt tappet på flaske for at indfange essensen af Jamaicas levende kultur og rige arv.

Denne rom kommer i en stilfuld gaveæske, hvilket gør den til en fremragende gave til romkendere eller andre med en forkærlighed for fin spiritus. Den førsteklasses emballage afspejler rommens førsteklasses kvalitet og sikrer, at den vil blive vel modtaget af alle, der er så heldige at modtage den.

Uanset om du nyder den med is, blander den i en klassisk cocktail eller giver den som gave til en, du holder af, vil Michler's Fine Jamaican Artisanal Dark Rum helt sikkert imponere. Oplev smagen af Jamaica som aldrig før med denne førsteklasses, håndlavede rom. Det er mere end bare en drink; det er en rejse ind i en verden af smag.

Fyld dit glas med Michler's Fine Jamaican Artisanal Dark Rum, og lad dine sanser tage på et caribisk eventyr. Skål for de gode tider!
Produktinformation
Michlers Rum
Ny
chat Anmeldelser (0)