Habitation Velier PAPALIN RÉUNION 10 Years Old Jamaica Pure Single Rum 50% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Habitation Velier PAPALIN RÉUNION 10 Years Old Jamaica Pure Single Rum 50% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg

90,39 €

90,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den sublime glæde ved Habitation Velier PAPALIN RÉUNION Jamaica Pure Single Rum. Denne udsøgte rom, der har lagret i ti år, er et vidnesbyrd om kunsten at destillere i Caribien og bringer en eksplosion af smag og aromaer med hver slurk.

Denne rene single rom kommer fra Jamaicas solbeskinnede kyster og er en hyldest til øens rige arv og levende kultur. Den er fremstillet ved hjælp af traditionelle teknikker, hvilket sikrer en autentisk smag, der vil transportere dig direkte til troperne.

Habitation Velier PAPALIN RÉUNION-rom er aftappet med en volumen på hele 50%, hvilket gør den til en stærk, fyldig nydelse for sanserne. Den har en dyb, saftig ravfarve, der giver et hint om rigdommen indeni. Rommens lokkende aroma lokker med noter af tropiske frugter, karamel og et strejf af krydderier. På tungen leverer den en robust og velafrundet smag med antydninger af vanilje og en subtilt sød finish, der bliver hængende længe efter den sidste dråbe.

Uanset om du er rom-aficionado eller blot ønsker at udforske spiritussens verden, er rommen Habitation Velier PAPALIN RÉUNION et must at prøve. Den er perfekt til at nippe til rent, med is eller som base for din yndlingscocktail.

Denne enestående rom leveres i en stilfuld gaveæske, hvilket gør den til et fremragende valg til særlige lejligheder eller som en betænksom gave til romelskeren i dit liv.

Så hvorfor vente? Tag dine smagsløg med til Caribien med Habitation Velier PAPALIN RÉUNION Jamaica Pure Single Rum. Det er mere end bare en drink - det er et tropisk eventyr i en flaske.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)