New Grove Exotic Oak Mauritius Island Rum 37,5% Vol. 0,7l | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

New Grove Exotic Oak Mauritius Island Rum 37,5% Vol. 0,7l

1.40 kg

20,09 €

20,09 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Oplev smagen af paradis med New Grove Exotic Oak Mauritius Island Rum. Denne dejlige spiritus transporterer dig direkte til Mauritius' tropiske kyster med sine rige, gyldne nuancer og eksotiske smag.

Den er håndlavet ved hjælp af traditionelle destillationsmetoder og fremstillet af de fineste sukkerrør, der er dyrket på øens frugtbare vulkanske jord. Rommen lagres til perfektion på eksotiske egetræsfade, hvilket giver den en tydelig og unik smagsprofil.

Den første slurk afslører en glat, fløjlsagtig tekstur, der er let at smage på. Forvent en symfoni af smage, der starter med en sød karamelbund, efterfulgt af en antydning af vanilje og en subtil, krydret finish. Duften er lige så fortryllende med noter af ristet egetræ og tropisk frugt, der bidrager til dens tiltrækningskraft.

New Grove Exotic Oak Mauritius Island Rum er perfekt til at nippe til på en lun aften eller blande i din yndlingscocktail, og den er mere end bare en drink. Det er en sanselig rejse til hjertet af Det Indiske Ocean.

Så uanset om du er en erfaren rom-connaisseur eller bare elsker god spiritus, vil denne rom helt sikkert imponere. Forkæl dig selv med en flaske i dag, og oplev magien fra Mauritius i hver eneste dråbe.

Husk, at New Grove Exotic Oak Mauritius Island Rum ikke bare er en drik; det er en smag af troperne, et stykke af paradis og en uforglemmelig oplevelse. Gå ikke glip af det!
Produktinformation
New Grove
Ny
chat Anmeldelser (0)