Botran Rhum Guatemala RARE BLEND Ex Agave Spirit Cask 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Botran Rhum Guatemala RARE BLEND Ex Agave Spirit Cask 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg

98,09 €

98,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer den luksuriøse Botran Rhum Guatemala RARE BLEND! Denne fine spiritus er kærligt fremstillet i Guatemala og er et sandt vidnesbyrd om landets rige arv og passion for romproduktion. Denne unikke blanding er lagret på tidligere agavespiritusfade, hvilket giver den en særpræget karakter og en robust smagsprofil, som er helt ulig nogen anden rom, du har smagt før.

Med et beskedent alkoholindhold er denne rom perfekt til at nippe til rent eller blande i dine yndlingscocktails. Den bløde, fyldige smag har antydninger af karamel, vanilje og egetræ med en let sødme, der er perfekt afbalanceret af agavens jordagtige noter.

Botran Rhum Guatemala RARE BLEND er mere end bare en drink, det er en oplevelse. Hver slurk tager dig med på en rejse gennem Guatemalas frodige landskaber, lige fra dit eget hjem. Dette er en rom, der opfordrer dig til at nyde øjeblikket og virkelig værdsætte det håndværk, der er lagt i hver flaske.

Præsentationen af denne rom er lige så imponerende som selve drikken. Pakket i en stilfuld gaveæske er den en perfekt gave til rom-entusiaster eller en fantastisk tilføjelse til din egen hjemmebar.

Oplev nydelsen ved Botran Rhum Guatemala RARE BLEND. Det er ikke bare en rom, det er en smag af Guatemala. Så hvorfor vente? Forkæl dig selv eller en, du holder af, med denne udsøgte blanding, og opdag magien ved guatemalansk rom.
Produktinformation
Botran
Ny
chat Anmeldelser (0)