Ron Malteco SELECCIÓN 1992 40% Vol. 0,7l in Holzkiste | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ron Malteco SELECCIÓN 1992 40% Vol. 0,7l in Holzkiste

1.40 kg

145,39 €

145,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Mød Ron Malteco Selección, en fyldig rom af højeste kvalitet, der leveres i en rustik trækasse. Dette er ikke bare endnu en drink, det er en smagsrejse, der transporterer dig til de solbeskinnede landskaber i Mellemamerika. Fra det øjeblik, du åbner proppen, bliver du ramt af en pirrende aroma af mørk chokolade, krydret egetræ og et strejf af tropiske frugter.

Hver slurk af Ron Malteco Selección er som en fest i munden. Den første note er sødmen fra melasse, efterfulgt af det varme krydderi fra kanel og muskatnød. Eftersmagen er lang og blød med et strejf af vanilje og karamel. Dette er en rom, der kræver at blive nydt og værdsat i rolige slurke, ikke skyndte slurke.

Denne rom er perfekt til en stilfuld gave eller til at nyde ved særlige lejligheder, og den er et bevis på destillationens kunst. Trækassen, den leveres i, tilføjer et strejf af rustik elegance, hvilket gør den til en enestående tilføjelse til din bar.

Uanset om du er en rom-entusiast på udkig efter din næste favorit eller en nybegynder, der er ivrig efter at udforske en verden af førsteklasses spiritus, er Ron Malteco Selección et valg, du ikke vil fortryde. Det er mere end en flaske rom - det er en invitation til at opleve den rigdom og kompleksitet af smage, som kun de fineste destillerier kan tilbyde.

Husk, at Ron Malteco Selección ikke kun handler om smagen - det handler om oplevelsen. Fra det øjeblik, du holder flasken i hånden, til den sidste tår er drukket, er det en opdagelsesrejse. Så er du klar til at begive dig ud på dette smagseventyr? Få fat i din flaske Ron Malteco Selección i dag!
Produktinformation
Malteco
Ny
chat Anmeldelser (0)