Salitos Tequila SILVER 38% Vol. 0,7l | Blanco, Plata og Silver Tequila | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Salitos Tequila SILVER 38% Vol. 0,7l

1.40 kg
Nyd den dristige og levende smag af Salitos Tequila Silver. Denne førsteklasses tequila har en robust alkoholvolumen på 38 %, perfekt til dem, der sætter pris på en stærkere spiritus. Den er fremstillet af den fineste blå agave, og den er ekspertfremstillet til at levere en glat, ren smag med et strejf af sødme. Uanset om du blander margaritas til vennerne eller nipper til den alene, er Salitos Tequila Silver dit foretrukne valg til en autentisk, mexicansk-inspireret oplevelse. Udforsk tequilaens verden med Salitos Silver - det er din billet til en perfekt aften.

17,09 €

17,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Salitos Tequila Silver - en smagsoplevelse, der transporterer dig direkte til Mexicos solbeskinnede strande. Denne enestående tequila, der er fremstillet med den største finesse og passion, vil med garanti glæde din gane med sin bløde, klare og sprøde smagsprofil.

Salitos Tequila Silver er destilleret af 100 % blå agave, en unik plante, der stammer fra Mexico, og som giver denne drik sin særprægede og levende smag. Tequilaens sølv- eller "blanco"-klassificering betyder, at den ikke er lagret, hvilket resulterer i en ren, robust agavesmag - perfekt til dem, der sætter pris på den rå essens af denne utrolige plante.

Denne tequila er en alsidig tilføjelse til din hjemmebar. Den kan nydes ren, hvilket giver en fed og tilfredsstillende smagsoplevelse, eller den kan blandes i din yndlingscocktail og tilføje et stænk af mexicansk flair. Forestil dig at nippe til en forfriskende margarita eller en tequila sunrise lavet med Salitos Tequila Silver - ren lyksalighed!

Uanset om du fejrer en særlig lejlighed eller bare slapper af efter en lang dag, er Salitos Tequila Silver dit førstevalg, når det gælder kvalitet og smag. Den rene, skarpe smag kombineret med den silkebløde finish gør hver slurk til en nydelse.

Oplev Mexicos ånd med Salitos Tequila Silver. Dens fængslende smag vil helt sikkert få dig til at sige "Salud!" på ingen tid. Husk, at livet er for kort til almindelig tequila. Vælg Salitos Tequila Silver og smag det ekstraordinære.
Produktinformation
Salitos
Ny
chat Anmeldelser (0)