Grand Mayan SILVER Tequila 100% de Agave 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Blanco, Plata og Silver Tequila | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Grand Mayan SILVER Tequila 100% de Agave 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Nyd den rige, bløde smag af Grand Mayan Silver Tequila, en førsteklasses spiritus, der omdefinerer nydelse. Den er fremstillet af 100 % blå agave og har en unik smagsprofil, der tilfredsstiller selv de mest kræsne tequila-connaisseurs. Oplev den perfekte blanding af søde og krydrede noter for hver slurk. Den udsøgte alkoholstyrke på 40 % sikrer en velafbalanceret, kraftig oplevelse. Pakket i en flot gaveæske er den det perfekte valg til de særlige lejligheder eller som en betænksom gave. Dyk ned i den autentiske verden af mexicansk tequila med Grand Mayan Silver Tequila. Smag på traditionen.

64,39 €

64,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd den udsøgte smag af Grand Mayan Silver Tequila, en førsteklasses drik, der giver en unik sanseoplevelse. Denne tequila præsenteres i en smukt designet gaveæske og er et perfekt valg til en særlig lejlighed eller som en betænksom gave til en, du holder af.

Grand Mayan Silver Tequila er fremstillet af 100 % ren blå agave og har en blød, fyldig smagsprofil, som tequila-kendere vil elske. Hver slurk afslører subtile noter af sød agave, blandet med et strejf af peber og blød vanilje, der efterlader en tilfredsstillende varme i kølvandet.

Denne sølvfarvede tequila er tappet med en robust alkoholstyrke på 40 % og har en kraftig effekt, men er samtidig mesterligt afbalanceret for at sikre en behagelig og blød finish. Uanset om du nyder den ren, med is eller som base i din yndlingscocktail, løfter Grand Mayan Silver Tequila din drikkeoplevelse til nye højder.

Grand Mayan Silver Tequila er ikke bare en drink, men et kunstværk, og den ligger i en fantastisk keramikflaske, der er håndmalet af mexicanske kunstnere. Det giver tequilaen et autentisk præg, som afspejler dens dybt forankrede mexicanske arv.

Omfavn Mexicos ånd med Grand Mayan Silver Tequila. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Så uanset om du er tequila-entusiast eller bare nyder de finere ting i livet, er denne førsteklasses tequila et must at prøve. Det er mere end bare en drik, det er en fejring af liv, kultur og uovertruffen smag.
Produktinformation
Grand Mayan
Ny
chat Anmeldelser (0)