La Cofradia ED. CATRINA Tequila Blanco 100% de Agave 38% Vol. 0,7l | Blanco, Plata og Silver Tequila | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

La Cofradia ED. CATRINA Tequila Blanco 100% de Agave 38% Vol. 0,7l

1.40 kg
Nyd den autentiske smag af Mexico med La Cofradia Ed. Catrina Tequila Blanco. Denne udsøgte tequila, fremstillet af 100% de agave, er en eksplosion af smag, der vil få dine smagsløg til at danse. Dens bløde tekstur og unikke smag er perfekt til dem, der sætter pris på kvalitet og tradition. Nyd den som den er, med is eller som base i din yndlingscocktail. Gør hvert øjeblik til noget særligt med La Cofradia Ed. Catrina Tequila Blanco - din port til hjertet af Mexico!

59,19 €

59,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den autentiske smag af Mexico med La Cofradia ED. CATRINA Tequila Blanco. Denne tequila er håndlavet af 100 % ren Blue Weber agave og lover en uovertruffen smagsoplevelse. Hver flaske er en hyldest til den mexicanske arv og tilbyder en blød, sprød smag, der transporterer dig direkte til hjertet af Jalisco.

La Cofradia ED. CATRINA Tequila Blanco er ikke en helt almindelig spiritus. Det er en Blanco-tequila, hvilket betyder, at den er ulagret og bevarer den rene smag af agave. Denne tequila brillerer med sin rene, lyse smag, der er robust med noter af sød agave, citrus og et strejf af peber, som giver et dejligt pift. Dens finish er blød og tilfredsstillende, hvilket gør den til et ideelt valg til at nippe til eller til at forstærke smagen i din yndlingscocktail.

Men magien ved La Cofradia ED. CATRINA Tequila Blanco er ikke begrænset til smagen alene. Flaskens design er et kunstværk i sig selv med den ikoniske figur fra mexicansk folklore, La Catrina. Dette symbol på Dia de Los Muertos (de dødes dag) tilføjer et strejf af tradition og elegance, hvilket gør den til en unik tilføjelse til din spiritussamling eller en uforglemmelig gave.

Så hvorfor vente? Oplev den dristige, levende smag af Mexico med La Cofradia ED. CATRINA Tequila Blanco. Uanset om du er en tequila-kender eller en nysgerrig udforsker af international spiritus, vil denne tequila helt sikkert imponere med sin kvalitet, smag og kulturelle rigdom. Nyd den ren, med is eller i en kreativ cocktail - valget er dit!

Oplev Mexicos ånd med La Cofradia ED. CATRINA Tequila Blanco. Det er mere end bare en tequila - det er en smag af tradition, et stykke kunst og en fejring af mexicansk kultur. Skål for det!
Produktinformation
La Cofradia
Ny
chat Anmeldelser (0)