Padre Azul Super Premium Tequila Blanco 100% Agave 40% Vol. 0,7l | Blanco, Plata og Silver Tequila | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Padre Azul Super Premium Tequila Blanco 100% Agave 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den udsøgte smag af Padre Azul Super Premium Tequila Blanco. Denne 100% agave-tequila har en blød og fyldig smag, der er perfekt til at nippe til eller blande i din yndlingscocktail. Den er håndlavet i små partier og bringer Mexicos pulserende ånd til dit glas. Hver flaske er et kunstværk, pakket ind i en unik læderjakke. Nyd den fineste tequila, skabt til både kendere og tequila-elskere. Nyd forskellen ved Padre Azul - fordi livet er for kort til dårlig tequila.

79,39 €

79,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den fyldige, rene smag af Padre Azul Super Premium Tequila Blanco. Denne tequila er fremstillet af 100 % blå agave og har en unik smagsprofil, der er blød, frisk og subtilt sød. Det er det perfekte valg til at drikke rent eller blande i din yndlingscocktail.

I modsætning til andre tequilaer er Padre Azul Super Premium Tequila Blanco fremstillet ved hjælp af traditionelle metoder. Agaven koges langsomt i traditionelle murstensovne, og tequilaen destilleres i kobberkedler, hvilket resulterer i en spiritus, der er rig på aroma og autentisk i smagen.

Denne super-premium tequila er tappet i fantastiske, håndlavede glasflasker, der afspejler brandets engagement i kvalitet og håndværk. Hver flaske har en unik, håndlavet tinhætte - et nik til den mexicanske arv og kultur, der inspirerer brandet.

Uanset om du er tequila-kender eller bare ønsker at forbedre dit cocktailspil, er Padre Azul Super Premium Tequila Blanco et must-try. Dens levende, rene smag, uovertrufne glathed og udsøgte flaskedesign gør den til et enestående valg til enhver lejlighed.

Oplev Padre Azul Super Premium Tequila Blanco i dag, og tag på en smagsrejse som ingen anden. Det er mere end bare en tequila; det er et vidnesbyrd om kraften i tradition, kvalitet og passion. Tag ikke bare vores ord for det, prøv den selv og oplev forskellen ved Padre Azul.
Produktinformation
Padre Azul
Ny
chat Anmeldelser (0)