Olmeca Altos Tequila Plata 100% Agave 38% Vol. 0,7l | Blanco, Plata og Silver Tequila | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Olmeca Altos Tequila Plata 100% Agave 38% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den bløde, fyldige smag af Olmeca Altos Tequila Plata. Denne førsteklasses tequila er fremstillet af 100 % blå agave, hvilket sikrer en ren og autentisk smag. Den naturlige sødme fra agaven kombineret med et strejf af citrus skaber en perfekt afbalanceret, blød finish. Denne tequila er ideel til at nippe til eller blande i din yndlingscocktail og er et must-have for enhver ægte tequila-entusiast. Oplev den overlegne kvalitet og udsøgte smag af Olmeca Altos Tequila Plata i dag. Husk, det er ikke bare en drink, det er en livsstil.

29,39 €

29,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den bløde og forfriskende smag af Olmeca Altos Tequila Plata. Denne førsteklasses spiritus er fremstillet af 100 % blå agave, hvilket giver en ren, autentisk tequila-oplevelse. Agaven er håndplukket i højlandet i Los Altos, Jalisco, og kogt i traditionelle murstensovne og destilleret i kobberkedler, hvilket bidrager til den rige, fyldige smag.

Olmeca Altos Tequila Plata er krystalklar med en lys, ren aroma, der afslører noter af citrus og kogt agave. Smagen er en herlig blanding af sødt og krydret med antydninger af peber, vanilje og frugt. Den er perfekt til at nippe til alene eller til at forbedre din yndlingscocktail.

Uanset om du er en tequila-aficionado eller ny i spiritussens verden, vil Olmeca Altos Tequila Plata helt sikkert imponere med sin kvalitet og smag. Nyd den tradition og det håndværk, der ligger bag hver eneste flaske. Oplev den livlige mexicanske spiritus, en slurk ad gangen.

Omfavn den sande essens af Mexico med Olmeca Altos Tequila Plata. Det er ikke bare en drink, det er en kultur, en arv og en fejring af livet. Tag ikke bare vores ord for det, prøv den i dag, og lad dine smagsløg tale.

Husk altid at nyde Olmeca Altos under ansvar. Skål for gode tider og fantastisk tequila. Skål!
Produktinformation
Olmeca
Ny
chat Anmeldelser (0)