Don Ramón Plata 100% de Agave 38% Vol. 0,7l | Blanco, Plata og Silver Tequila | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Don Ramón Plata 100% de Agave 38% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den bløde, fyldige smag af Don Ramón Plata, en førsteklasses tequila fremstillet af 100 % ren agave. Denne spiritus fra øverste hylde, destilleret med passion og præcision, har en sprød, ren smag, som tequila-kendere vil sætte pris på. Don Ramón Plata er perfekt til at nippe til rent eller blande i din yndlingscocktail. Dyk ned i den autentiske smag af Mexico med hver slurk, og lad de livlige noter af agave transportere dig. Løft din tequila-oplevelse med Don Ramón Plata - en ægte smag af luksus.

32,49 €

32,49 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Mød Don Ramón Plata - et rent udtryk for Mexicos stolthed og glæde, agaveplanten. Denne førsteklasses tequila er fremstillet af 100 % ren blå agave og indfanger selve essensen af sit hjemland, Jalisco, Mexico.

Velkommen til en verden af kompleksitet og dybde. I det øjeblik du åbner flasken, bliver du mødt af en frisk, sød agave og et strejf af citrusskal. Tag en slurk, og lad den silkebløde tekstur rulle hen over tungen. En delikat balance af sødme og jordagtighed venter, med en smukt ren finish, der efterlader dig længselsfuld efter den næste tår.

Men Don Ramón Plata er mere end bare endnu en tequila. Det er et vidnesbyrd om den århundredgamle tradition for tequila-fremstilling. Det er en hyldest til det omhyggelige arbejde, som udføres af jimadores, der håndhøster agaveplanterne, og til mesterdestillatørerne, der omdanner agavens rige saft til denne udsøgte spiritus.

Uanset om du er tequila-connaisseur eller nybegynder, er Don Ramón Plata en dejlig tilføjelse til din samling. Nyd den som den er for at nyde dens rene, uforfalskede smag, eller brug den som base i dine yndlingscocktails. Det er den perfekte ledsager til en stille aften eller en livlig fiesta med vennerne.

Så er du klar til at begive dig ud på en smagfuld rejse til hjertet af Mexico? Ræk glasset frem, og lad Don Ramón Plata tage dig med derhen. Skål for autenticitet. Skål for gode tider. Skål for Don Ramón Plata Tequila.
Produktinformation
Don Ramón
Ny
chat Anmeldelser (0)