Leyenda del Milagro Tequila 100% de Agave SELECT BARREL SILVER 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Blanco, Plata og Silver Tequila | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Leyenda del Milagro Tequila 100% de Agave SELECT BARREL SILVER 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Opdag en ny verden af tequila med Leyenda del Milagro Tequila 100% de Agave Select Barrel Silver. Denne luksuriøse tequila er lavet med omhyggelighed og kærlighed fra blå agaveplanter, hvilket giver en unik og autentisk smagsoplevelse. Den er utrolig glat og har en dejlig, let sødme - perfekt til at nyde ren eller i din yndlings cocktail. Leveres i en smuk gaveæske, det gør det til den perfekte gave til en, der sætter pris på det bedste inden for tequila. Prøv Leyenda del Milagro Tequila 100% de Agave Select Barrel Silver i dag og oplev tequila på en helt ny måde!

139,99 €

139,99 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Gør dig klar til at tage på en smagsrejse med Leyenda del Milagro Tequila. Denne førsteklasses tequila er lavet af 100 % agave, hvilket garanterer en blød og autentisk smag, som vil tage dig direkte til hjertet af Mexico. Den er omhyggeligt fremstillet og pakket på et udvalgt fad, og hver slurk er en hyldest til tequilafremstillingens rige arv.

Denne sølvfarvede tequila har en perfekt balance mellem sprøde, friske agavenoter og et strejf af sød vanilje, som giver en smag, der er helt uimodståelig. Med en volumen på 40% lover den en fed og robust smag, hvilket gør den til et perfekt valg til at nyde rent eller blande i din yndlingscocktail.

Leyenda del Milagro Tequila ligger i en smuk gaveæske og er en imponerende gave eller en stilfuld tilføjelse til din hjemmebar. Uanset om du er tequila-aficionado eller nybegynder, vil denne tequila helt sikkert efterlade et varigt indtryk.

Oplev legenden om miraklet med Leyenda del Milagro Tequila - en fejring af tradition, håndværk og den rene essens af agave. Så hvorfor vente? Omfavn Mexicos ånd, og løft din drikkeoplevelse med denne førsteklasses tequila. Skål!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)