Amuerte COCA GIN - Black Edition 43% Vol. 0,7l | Belgisk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Amuerte COCA GIN - Black Edition 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den unikke, luksuriøse smag af Amuerte Coca Gin - Black Edition! Denne eksotiske gin, der er tilsat de fineste cocablade, er et must for enhver gin-entusiast. Dens udsøgte blanding af botaniske ingredienser og subtile strejf af syrlig citrus vil helt sikkert pirre dine smagsløg. I en fantastisk sort flaske er det ikke bare en gin, men et kunstværk. Perfekt til at nippe til på en sommeraften eller blande i dine yndlingscocktails. Tag ikke bare vores ord for det, prøv Amuerte Coca Gin - Black Edition i dag, og lad din gane tage dig med på en uforglemmelig rejse.

54,39 €

54,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer den fascinerende Black Edition af Amuerte Coca Gin, en eksotisk infusion af smage, som helt sikkert vil tage dine smagsløg med på en uforglemmelig rejse. Denne gin er ikke bare en drik, det er en oplevelse. Dens rige smagsprofil er et resultat af en unik blanding af håndplukkede botaniske ingredienser, som er oplivet med et strejf af kokablade fra Peru - et strejf af det eksotiske, som adskiller den fra andre gins.

Tiltrækningen stopper ikke med smagen. Denne gin ligger i en slående sort flaske, der er prydet med ægte 24 karat bladguld, og den er et statement. Dens design er inspireret af de peruvianske inkaer og tilføjer en aura af mystik og intriger. Denne gin er ikke bare til at nippe til, den er et kunstværk, der er værd at vise frem i din hjemmebar.

Uanset om du er gin-connaisseur eller cocktail-entusiast, vil Amuerte Coca Gin - Black Edition helt sikkert imponere. Den tilføjer et unikt twist til din klassiske G&T, men er lige så dejlig, når den nydes ren. Denne gin er et bevis på, at den mørke side nogle gange er mere fængslende.

Så hvorfor vente? Træd ind i en verden af Amuerte Coca Gin - Black Edition. En verden, hvor smag, tradition og luksus kolliderer. Dette er ikke bare en drink, det er en livsstil. Oplev smagen af det forbudte, oplev smagen af Amuerte Coca Gin.

Husk, at med Amuerte Coca Gin er hver slurk en historie. Hvad skal din være? Drik ansvarligt, og nyd rejsen!
Produktinformation
Amuerte
Ny
chat Anmeldelser (0)