Filliers Dry Gin 28 TANGERINE 43,7% Vol. 0,5l | Belgisk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Filliers Dry Gin 28 TANGERINE 43,7% Vol. 0,5l

1.40 kg
Bliv forfrisket med Filliers Dry Gin Tangerine! Denne førsteklasses gin er håndlavet i små partier og har en tydelig citrusagtig smag takket være de modne mandariner, der er tilsat den. Det er en fornøjelse at nippe til den, enten ren eller i din yndlingscocktail. Ginens glatte finish gør hver slurk til en dejlig oplevelse. Med en volumen på 43,7 % er den perfekt til en afslappende aften. Filliers Dry Gin Tangerine er også smukt pakket i en 0,5 liters flaske, hvilket gør den til en ideel gave til gin-elskere. Løft dit drink game - prøv Filliers Dry Gin Tangerine i dag!

34,89 €

34,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Filliers Dry Gin Tangerine, en pirrende drik, der helt sikkert vil få dine smagsløg til at lyse op. Denne gin er fyldt med lækre citrusnoter og er håndlavet i små partier af eksperterne hos Filliers, som har mestret kunsten at destillere siden det 18. århundrede.

Men dette er ikke nogen almindelig gin. Nej, Tangerine-varianten af Filliers Dry Gin tilbyder et unikt twist på en klassiker. Den er tilsat saftige mandariner, som giver den et pikant spark, der er perfekt afbalanceret med de traditionelle enebærundertoner. Hvad er resultatet? En forfriskende syrlig gin, der er perfekt til en solskinsdag.

Desuden er vores Filliers Dry Gin Tangerine ikke bare lækker, den er også af høj kvalitet. Denne gin er destilleret med en volumen på hele 43,7 %, hvilket sikrer en fyldig smag, der virkelig har noget at byde på. Men på trods af sin styrke er denne gin utrolig blød, hvilket gør den lige så velegnet til at nippe til rent, som den er til at blande i dine yndlingscocktails.

Uanset om du er gin-kender eller bare leder efter noget lidt anderledes at krydre dit drinksskab med, er Filliers Dry Gin Tangerine bestemt et forsøg værd. Dens livlige citrussmag vil helt sikkert give din G&T et tropisk touch, og den stilfulde flaske på 0,5 liter gør den til en god gave til en gin-elsker i dit liv.

Så hvorfor ikke ryste op i din sædvanlige ginrutine og give Filliers Dry Gin Tangerine en tur? Vi garanterer, at når du først har smagt dens solrige citruscharme, vil du aldrig se dig tilbage!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)