Plantation Rum ORIGINAL DARK Barbados & Jamaica 40% Vol. 0,7l | Barbados rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Plantation Rum ORIGINAL DARK Barbados & Jamaica 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev smagen af Caribien med Plantation Rum Original Dark. Denne unikke blanding af rom fra Barbados og Jamaica er fremstillet til perfektion og giver en rig, fyldig smag. Med en robust alkoholvolumen på 40 % er den perfekt til at drikke ren eller blande i dine yndlingscocktails. Den dybe, mørke farve er et bevis på dens ægthed, og de tropiske noter vil transportere dine smagsløg direkte til stranden. Uanset om du er rom-entusiast eller bare er på opdagelse, er Plantation Rum Original Dark et must. Nyd smagen af ægte caribisk rom i dag!

20,09 €

20,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Træd ind i en verden af udsøgt smag med Plantation Rum Original Dark. Denne unikke blanding af rom er en skat, der stammer fra de solrige øer Barbados og Jamaica. Vores rom er omhyggeligt fremstillet og har en volumen på 40%, hvilket lover en rig og robust smag, der vil transportere dine sanser til det tropiske paradis, hvor den stammer fra.

Hver slurk af Plantation Rum Original Dark afslører vores destillatørers mesterskab og ekspertise. Den mørke, ravfarvede farve er et vidnesbyrd om de ældgamle traditioner, der anvendes i produktionen. Rommen modnes i en unik dobbelt lagringsproces til perfektion, først i Caribiens tropiske klima og derefter i Frankrigs køligere omgivelser. Det giver rommen en markant, blød smag og en enestående finish, der værdsættes af kendere over hele verden.

Duften af denne rom er en skøn blanding af tropiske frugter, modne bananer og kakao med et subtilt strejf af kryddernellike og vanilje. I munden kan du smage de rige noter af karamel, ristet kokosnød og tørrede frugter, alt sammen smukt afbalanceret med en krydret egetræsundertone.

Uanset om du er rom-entusiast eller nybegynder, vil Plantation Rum Original Dark helt sikkert overbevise dig med sin komplekse smag og bløde finish. Den er perfekt til at nippe til rent, med is eller som en smagfuld tilføjelse til dine yndlingscocktails.

Oplev den tropiske eskapade i hver eneste flaske Plantation Rum Original Dark. Det er mere end bare en drink; det er en rejse til hjertet af Caribien. Lad dens unikke essens tage dig med på et uforglemmeligt smagseventyr.

Bemærk: Drik venligst med ansvar og nyd rejsen!
Produktinformation
Plantation
Ny
chat Anmeldelser (0)