Sea Shepherd Rum 40% Vol. 0,7l | Barbados rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sea Shepherd Rum 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den rige, bløde smag af Sea Shepherd Rum! Denne førsteklasses rom er modnet til perfektion og har en robust alkoholprocent på 40. Den er en sand fryd for dine sanser. Dyk ned i den unikke smagsblanding, der giver en harmonisk balance mellem søde og krydrede noter. Perfekt til at nippe til alene eller blande i din yndlingscocktail - vores rom er lige så alsidig, som den er lækker. Og lad os ikke glemme - med hver slurk støtter du den ædle sag om bevarelse af havet. Sea Shepherd Rum - det er ikke bare en drink, det er et statement!

58,09 €

58,09 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Fordyb dig i den rige, bløde smag af Sea Shepherd Rum. Denne unikke spiritus er et must-have for alle rom-entusiaster. Den er håndlavet og destilleret til perfektion og har en robust alkoholstyrke på 40 %, der giver en tilfredsstillende varm finish.

Sea Shepherd Rum er ikke bare en almindelig rom. Dens distinkte smagsprofil er kendetegnet ved en blanding af søde og krydrede noter, afbalanceret med et strejf af vanilje og en røget undertone. Dens fyldige rigdom og kompleksitet vil helt sikkert betage din gane fra første slurk.

Ud over den exceptionelle smag skiller Sea Shepherd Rum sig også ud ved sit engagement i miljøet. Hvert køb af denne rom støtter Sea Shepherd Conservation Society, en global organisation, der er dedikeret til at beskytte havets dyreliv. Så du nyder ikke bare en god drink, du gør også en forskel!

Sea Shepherd Rum er perfekt til at nippe til eller blande i din yndlingscocktail og er en alsidig tilføjelse til din spiritussamling. Uanset om det er en stille aften eller en livlig fest med vennerne, er denne rom sikker på at løfte lejligheden.

På et marked, der er oversvømmet af generisk spiritus, skiller Sea Shepherd Rum sig ud som en unik mulighed af høj kvalitet. Dens enestående smag kombineret med dens dedikation til en miljøsag gør den til det perfekte valg for den bevidste forbruger, der sætter pris på god smag.

Oplev den uforglemmelige smag og fornemmelse af Sea Shepherd Rum. Ikke alene investerer du i en spiritus i topklasse, men du støtter også en ædel sag. Det er mere end bare en drink; det er en oplevelse, der efterlader et varigt indtryk. Bestil din flaske i dag!
Produktinformation
Sea Shepherd
Ny
chat Anmeldelser (0)