Kaniché Rum XO Double Wood Artisanal Rum 40% Vol. 0,7l in Holzkiste | Barbados rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kaniché Rum XO Double Wood Artisanal Rum 40% Vol. 0,7l in Holzkiste

1.40 kg
Oplev den rige, bløde smag af Kaniché Rum XO Double Wood Artisanal Rum. Denne rom er lagret på franske egetræsfade og færdiggjort på cognacfade, og den indkapsler en blanding af caribisk varme og fransk raffinement. Det er en dejlig blød rom med noter af tropisk frugt, vanilje og et strejf af krydderier. Pakket i en rustik trækasse er det ikke bare en drink, men en rejse for dine sanser. Perfekt til en afslappet aften eller en særlig gave - nyd det håndværksmæssige håndværk i Kaniché Rum. Nyd den med ansvar, og nyd den sofistikerede smag af tradition og innovation.

62,39 €

62,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Gør dig klar til at løfte din romoplevelse med vores udsøgte Kaniché Rum XO Double Wood Artisanal Rum. Dette er ikke bare en hvilken som helst rom - det er en mesterlig blanding, der er sprængfyldt med unikke smage og raffinement.

Det første, du lægger mærke til, er den smukke emballage. Hver flaske kommer i en trækasse, der tilføjer en rustik charme og beskytter den dyrebare væske indeni. Men det er rommen indeni, der er den virkelige stjerne her.

Vores håndværksrom er en omhyggeligt fremstillet spiritus, der har en rig og kompleks smagsprofil. Den er lagret i dobbelt træ, hvilket giver den en fordel i forhold til andre rom. Denne unikke proces giver en karakteristisk, robust smag, som er helt uimodståelig.

I næsen finder du noter af sød karamel, tropisk frugt og et strejf af krydderi. Når du tager en slurk, udfolder smagen sig smukt og afslører lag af vanilje, egetræ og en hvisken af kanel. Eftersmagen er blød og lang og efterlader en varm, krydret eftersmag, der bliver hængende i ganen.

Med en volumen på 40 % rammer denne rom plet mellem styrke og blødhed. Den er perfekt til at nippe til eller blande i dine yndlingscocktails. Uanset om du er romkender eller ny i spiritussens verden, vil Kaniché Rum XO Double Wood Artisanal Rum helt sikkert imponere.

Så hvorfor vente? Dyk ned i en verden af raffinerede smage med vores artisanal rom. Husk, at livet er for kort til almindelig rom. Vælg Kaniché, og smag det ekstraordinære.
Produktinformation
Kaniché
Ny
chat Anmeldelser (0)