Plantation Rum BARBADOS 8 Years Old Port Finish delicando Edition 2023 46,8% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Barbados rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Plantation Rum BARBADOS 8 Years Old Port Finish delicando Edition 2023 46,8% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Nyd den rige, pirrende smag af Plantation Rum BARBADOS Port Finish delicando Edition! Denne førsteklasses rom, der har lagret i otte år, har en unik blanding af tropiske noter og en blød finish. Tilsat et strejf af portvin giver den en tydelig dybde i smagen, som gør din oplevelse uforglemmelig. Den præsenteres i en stilfuld gaveæske og er den perfekte forkælelse til romkendere eller en betænksom gave til særlige lejligheder. Fordyb dig i den livlige smag af Barbados for hver slurk!

48,29 €

48,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dine sanser med den uimodståelige tiltrækningskraft fra Plantation Rum Barbados Port Finish delicando Edition. Denne udsøgte rom, der har lagret i otte lækre år og har en volumen på 46,8 %, er en nydelse, du ikke vil gå glip af. Denne rom er fremstillet på den solbeskinnede caribiske ø Barbados og er et vidnesbyrd om destillationens kunst, og den byder på et pirrende smagseventyr, der helt sikkert vil imponere selv den mest kræsne gane.

Plantation Rum Barbados Port Finish delicando Edition har fået en kyndig finish på portvinsfade, en proces, der giver en ekstraordinær dybde i smagen. Denne rom er en symfoni af rige, frugtagtige noter, der emmer af modne blommer og kirsebær, afbalanceret med en subtil undertone af krydret egetræ. Hvad er resultatet? En fyldig, kompleks spiritus, der er lige så dejlig på køl som i dine yndlingscocktails med rom.

Men det er ikke alt. Plantation Rum Barbados Port Finish delicando Edition er lige så smuk på ydersiden, som den er på indersiden. Hver flaske leveres i en stilfuld gaveæske, hvilket gør den til den perfekte gave til romkenderen i dit liv eller en luksuriøs forkælelse til dig selv.

Oplev håndværket, passionen og traditionen, der ligger bag hver eneste dråbe af Plantation Rum Barbados Port Finish delicando Edition. Sip langsomt, nyd smagen, og lad denne enestående rom transportere dig til Barbados' gyldne strande. Så er du klar til at opleve rom som aldrig før?
Produktinformation
Plantation
Ny
chat Anmeldelser (0)