🌾Cenote CRISTALINO Tequila Añejo 100% Agave Azul 40% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Cenote CRISTALINO Tequila Añejo 100% Agave Azul 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den rige, bløde smag af Cenote CRISTALINO Tequila Añejo. Denne førsteklasses tequila er fremstillet af 100 % blå agave og afslører en symfoni af smag i hver slurk. Den glatte, fløjlsagtige tekstur suppleres af et strejf af sød agave, noter af chokolade og et strejf af vanilje. Den er lagret til perfektion og har den perfekte balance mellem kompleksitet og blødhed. Nyd den ren, med is eller som en luksuriøs tilføjelse til din yndlingscocktail. Dyk ned i den autentiske smag af Mexico med Cenote CRISTALINO Tequila Añejo. Dine smagsløg vil takke dig!

72,09 €

72,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Cenote CRISTALINO Tequila Añejo, din nye yndlingsspiritus! Denne fantastiske tequila er lavet af 100% ren blå agave og har en volumen på 40%, hvilket giver en robust smag, der helt sikkert vil imponere.

Cenote CRISTALINO Añejo er et vidunder i en verden af fin spiritus. Den er fremstillet i hjertet af Mexico, hvor de bedste tequilaer i verden bliver født. Den blå agave, der bruges i fremstillingen, høstes i hånden og koges langsomt, hvilket giver en spiritus af uovertruffen kvalitet og smag.

Denne tequila er lagret til perfektion og har noter af vanilje, chokolade og tørrede frugter. Den er utrolig blød, hvilket gør den perfekt at nippe til. Og eftersmagen? Lang og tilfredsstillende, så du længes efter den næste slurk.

Men magien stopper ikke ved smagen. Cenote CRISTALINO Tequila Añejo ligger i en smukt designet flaske og er en showstopper på enhver hylde eller barvogn. Det er en samtalestarter og det perfekte midtpunkt for enhver sammenkomst.

Uanset om du er tequila-connaisseur eller nybegynder, er Cenote CRISTALINO Tequila Añejo et must at prøve. Det er en alsidig spiritus, der kan nydes ren, med is eller som base i din yndlingscocktail.

Så værsgo, forkæl dig selv med en flaske Cenote CRISTALINO Tequila Añejo. Du fortjener det bedste, og denne tequila er intet mindre end det. Skål for gode tider og endnu bedre tequila!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)