🌾Patrón Tequila Añejo 40% Vol. 1l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Patrón Tequila Añejo 40% Vol. 1l in Geschenkbox

1.40 kg
Nyd den raffinerede smag af Patrón Añejo Tequila, elegant pakket i en gaveæske. Denne førsteklasses, håndlavede tequila har en rig, røget smag med et strejf af vanilje og karamel. Den er lagret på egetræsfade til perfektion og giver en glat og tilfredsstillende finish. Uanset om du er tequila-connaisseur eller bare er på opdagelse, er denne fristende godbid et must. Ideel til at nippe til alene eller blande i din yndlingscocktail, den er den perfekte tilføjelse til enhver fest. Forkæl dig selv eller en, du holder af, med denne udsøgte Patrón Añejo Tequila. Oplev luksus i hver slurk!

75,69 €

75,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dig selv med den luksuriøse smag af Patrón Tequila Añejo. Denne førsteklasses tequila fremstilles i små partier i Jalisco, Mexico, og lagres i mindst 12 måneder for at opnå sin særlige smagsprofil. Hver slurk af Patrón Añejo udstråler en varm duft af vanilje og frisk agave med et strejf af citrus, hvilket giver den en rig og kompleks karakter.

I munden vil du opleve en blød og sød profil med noter af rosin, honning og et strejf af egetræ. Med sin fyldige smag og fløjlsbløde finish er det ikke underligt, at Patrón Tequila Añejo er en favorit blandt kræsne tequila-connaisseurs.

Men det handler ikke kun om smagen. En flaske Patrón Añejo er et kunstværk i sig selv. Tequilaen er anbragt i en håndlavet glaskaraffel, som hver især er nummereret for at fremhæve den unikke kreation.

Patrón Tequila Añejo kommer elegant pakket i en gaveæske, hvilket gør den til den perfekte gave til enhver særlig lejlighed eller fest. Så uanset om du køber den til en, du holder af, eller forkæler dig selv, vil denne tequila fra øverste hylde helt sikkert imponere.

Oplev den sublime harmoni mellem tradition og innovation med Patrón Añejo. Det er mere end bare en drink, det er en fejring af de finere ting i livet. Så hvorfor vente? Tilføj et strejf af raffinement til din aften, og nyd den bemærkelsesværdige smag af Patrón Tequila Añejo i dag.
Produktinformation
Patrón
Ny
chat Anmeldelser (0)