Código 1530 BARREL AÑEJO Tequila 44% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Añejo Tequila | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Código 1530 BARREL AÑEJO Tequila 44% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den rige, bløde smag af Código 1530 Barrel Añejo Tequila, den perfekte blanding af tradition og innovation. Hver slurk afslører komplekse lag af smag, fra jordagtig agave til noter af karamel og vanilje. Denne tequila er omhyggeligt lagret på franske hvide egetræsfade og er en harmoni af dybde og blødhed. Uanset om den drikkes ren eller tilsættes din yndlingscocktail, vil den helt sikkert imponere. Den elegante gaveæske gør den til en perfekt gave til tequila-elskeren i dit liv. Oplev den autentiske smag af Mexico med Código 1530 Barrel Añejo Tequila. Smag forskellen, nyd kvaliteten.

130,99 €

130,99 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Slip den levende smag af Mexico løs med Código 1530 Barrel Añejo Tequila. Dette er ikke bare en hvilken som helst tequila, det er en førsteklasses spiritus, der er gennemsyret af tradition og fremstillet med passion. Den rige, bløde smagsoplevelse vil tage dine smagsløg med på en dejlig rejse, hvor hver slurk afslører subtile antydninger af vanilje, krydderier og karamel.

Vores Barrel Añejo-tequila er modnet til perfektion i franske hvide egetræsfade, hvor den får sin guddommelige smag og dybe ravfarvede nuance. Med en robust alkoholvolumen på 44% leverer den et punch, der er både kraftfuldt og behageligt, hvilket gør den til et fremragende valg til en godnatdrink eller en særlig fest.

Men skønheden ved Código 1530 Barrel Añejo Tequila rækker ud over smagen. Selve flasken er et mesterværk med det ikoniske Código 1530-emblem, et symbol på vores engagement i kvalitet og autenticitet. Den kommer i en stilfuld gaveæske, hvilket gør denne tequila til en ideel gave til den kræsne spirituselsker i dit liv.

Uanset om du er tequila-kender eller nybegynder, vil Código 1530 Barrel Añejo Tequila ikke skuffe dig. Dens rige historie, overlegne kvalitet og udsøgte smag gør den til et must-have i ethvert barskab. Så hvorfor vente? Oplev essensen af Mexico i hver slurk, og gør enhver lejlighed til noget særligt med vores Barrel Añejo Tequila.
Produktinformation
Código 1530
Ny
chat Anmeldelser (0)