Código 1530 AÑEJO Tequila 38% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Añejo Tequila | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Código 1530 AÑEJO Tequila 38% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Leder du efter en unik gave til en tequila-elsker? Så skal du ikke lede længere! Código AÑEJO Tequila er et perfekt valg. Denne luksuriøse tequila er kendt for sin dybe, rige smag og glatte finish. Den er omhyggeligt destilleret og lagret i private, franske hvid eg fade for at skabe en overlegen smagsoplevelse. Præsenteret i en smuk gaveæske, er det den perfekte gave til enhver lejlighed. Uanset om det er en fødselsdag, jubilæum eller blot en særlig aften, vil Código AÑEJO Tequila helt sikkert gøre det mindeværdigt. Prøv det selv og oplev forskellen.

112,19 €

112,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd den rige, bløde smag af Código 1530 AÑEJO Tequila, en førsteklasses spiritus, der vil forvandle din cocktailtime til et øjeblik af ren nydelse. I en stilfuld gaveæske er det den perfekte gave til elskere af god spiritus eller en dejlig forkælelse til dig selv.

Det er ikke en hvilken som helst tequila. Código 1530 AÑEJO er resultatet af omhyggeligt håndværk og en forpligtelse til kvalitet, der går ud over det sædvanlige. Hver flaske er et vidnesbyrd om kunsten at fremstille tequila, der kombinerer ældgamle teknikker med et moderne twist.

Magien starter med den fineste, 100 % blå agave, der håndplukkes og høstes ved maksimal modenhed. Denne ingrediens af høj kvalitet destilleres derefter i destillationsapparater, der har været en del af destilleriets arv i århundreder. Hvad er resultatet? En tequila, der er den perfekte balance mellem blødhed og smag.

Men det handler ikke kun om agave. Código 1530 AÑEJO er lagret i over et år på franske hvide egetræsfade, hvilket tilføjer kompleksitet og dybde til dens smagsprofil. Lagringsprocessen giver en varm, karamelagtig farve og en rig, fløjlsagtig smag, der får dig til at længes efter mere.

Uanset om du drikker den ren, med is eller blander den i din yndlingscocktail, er Código 1530 AÑEJO Tequila sikker på at imponere. Den bløde, fyldige smag kombineret med den elegante præsentation gør den til et must-have i enhver hjemmebar eller spiritussamling.

Så hvorfor vente? Opgrader din tequila og oplev den sofistikerede smag af Código 1530 AÑEJO i dag. Når alt kommer til alt, er livet for kort til almindelig tequila. Omfavn det ekstraordinære med Código 1530 AÑEJO, tequila-elskerens tequila.
Produktinformation
Código 1530
Ny
chat Anmeldelser (0)