🌾Becher PLA Stamperl pure GLASKLAR 4 cl 40 Stück | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Becher PLA Stamperl pure GLASKLAR 4 cl 40 Stück

1.40 kg
Vi præsenterer vores Becher PLA Stamperl Pure GLASKLAR! Dette miljøvenlige, krystalklare shotglas er et must-have til din næste fest eller sammenkomst. Ikke alene ser det elegant og stilfuldt ud, men det er også lavet af biologisk nedbrydeligt PLA, hvilket gør det til et skyldfrit valg for dem, der elsker planeten lige så meget som en god tid. Med en generøs kapacitet er den perfekt til at servere din yndlingsspiritus. Så hvorfor vente? Opgrader dine festartikler, og udbring en skål for bæredygtighed med vores Becher PLA Stamperl Pure GLASKLAR. Skål for det!

5,39 €

5,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Becher PLA Stamperl Pure GLASKLAR - dit nye foretrukne miljøvenlige shotglas! Det er designet med en klar, glaslignende finish og tilbyder den perfekte blanding af stil, funktionalitet og bæredygtighed.

Dette fantastiske shotglas er fremstillet af PLA (Polylactic Acid), en vedvarende ressource, der stammer fra majsstivelse. Ikke alene ser det godt ud, men det er også biologisk nedbrydeligt og komposterbart, hvilket gør det til et godt valg for miljøbevidste forbrugere.

Becher PLA Stamperl Pure GLASKLAR shotglas er perfekt til enhver lejlighed - fra grillfester i baghaven til elegante cocktailfester. Det slanke, gennemsigtige design giver dig mulighed for at vise dine farverige cocktails og fine spiritus i al deres pragt.

Desuden er dette shotglas utroligt holdbart og går ikke i stykker, hvis det tabes ved et uheld. Det er også let og nemt at håndtere, hvilket gør det perfekt til store arrangementer eller lejligheder, hvor glasvarer måske ikke er egnede.

Becher PLA Stamperl Pure GLASKLAR shotglas sælges i en praktisk pakke, hvilket gør det til et fremragende valg til din næste begivenhed. Uanset om du er festarrangør, bartender eller bare en, der elsker at underholde derhjemme, er dette shotglas et must-have.

Konklusionen er, at Becher PLA Stamperl Pure GLASKLAR-shotglasset er mere end bare en drink. Det er et statement om stil, bæredygtighed og kvalitet. Så hvorfor vente? Forbedr din drinkspræsentation og gør en positiv forskel for miljøet i dag med Becher PLA Stamperl Pure GLASKLAR shotglas!
Produktinformation
Papstar
Ny
chat Anmeldelser (0)