LIBBEY Tiki Cooler Trinkglas 59 cl | Andre alkoholiske drikke | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LIBBEY Tiki Cooler Trinkglas 59 cl

1.40 kg
Kom i ø-stemning med vores Libbey Tiki Cooler Glass. Glasset er perfekt til at nippe til dine tropiske yndlingsdrikke og har et unikt tiki-design, der helt sikkert vil vække opsigt. Det er håndlavet for at være holdbart og er perfekt til både afslappede sammenkomster og eksklusive fester. Og så tåler det opvaskemaskine, så det er nemt at rengøre. Med vores Libbey Tiki Cooler Glass føles hver dag som en strandferie. Så hvorfor vente? Få fat i dit i dag, og lad de gode tider rulle!

9,99 €

9,99 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Bring en tropisk stemning til din dør med Libbey Tiki Cooler Glass. Dette unikke glas er designet til at løfte din cocktailoplevelse og er perfekt til at servere dine foretrukne ø-inspirerede drinks. Uanset om det er en klassisk Mai Tai, en forfriskende Pina Colada eller bare en simpel iste, tilføjer Libbey Tiki Cooler Glass et festligt touch til hver slurk, du tager.

Kølerglasset er fremstillet af glas i høj kvalitet og har en robust konstruktion, der sikrer holdbarhed og modstandsdygtighed. Det har et imponerende tiki-design udskåret på ydersiden, som ikke kun giver et fremragende greb, men også tilføjer et strejf af eksotisk charme til din drinkspræsentation. Libbey Tiki Cooler Glass er et fremragende valg for alle, der ønsker at tilføje et strejf af sjov til deres hjemmebar eller spisebord.

Med sin generøse størrelse er dette tiki-glas perfekt til dem, der foretrækker deres drinks lange og kølige. Den brede mund gør det nemt at nippe, mens den tykke bund garanterer stabilitet, så din drik ikke vælter eller spildes ved et uheld.

Uanset om det er en grillfest i baghaven, en strandfest eller bare en stille aften på terrassen, vil Libbey Tiki Cooler Glass helt sikkert få enhver lejlighed til at føles som en tropisk ferie. Så hvorfor vente? Pift din drinkssamling op med dette fantastiske tiki-kølerglas, og bring et stænk af troperne ind i din hverdag.

Husk, det er ikke bare et glas, det er et Libbey-glas! Oplev forskellen i dag.
Produktinformation
Libbey
Ny
chat Anmeldelser (0)