LIBBEY Tiki Rocks Trinkglas 47 cl | Andre alkoholiske drikke | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LIBBEY Tiki Rocks Trinkglas 47 cl

1.40 kg
Kom ind i den tropiske stemning med vores LIBBEY Tiki Rocks Glass! Dette unikke, stilfulde glas er perfekt til servering af dine yndlingscocktails til din næste fest. Det er holdbart og robust, så du kan nyde dine drinks uden bekymringer. Det sjove, Tiki-inspirerede design tilføjer et legende touch til enhver sammenkomst. Nip til dine yndlingsdrinks, og forestil dig, at du er på en solrig strand. Perfekt til Tiki-barer, temafester eller bare en afslappet sammenkomst. Gør hver drink til en fest med vores LIBBEY Tiki Rocks Glass!

9,29 €

9,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev magien ved tropisk afslapning med LIBBEY Tiki Rocks Glass. Dette unikke stykke drikkevare er mere end bare et glas - det er et pas til et ø-paradis, lige fra dit hjem.

Tiki Rocks Glass er fremstillet med præcision og øje for detaljer og er et kunstværk, der tilføjer et sjovt og festligt touch til din drinkssamling. Det indviklede Tiki-design, der er inspireret af polynesisk kultur, er ikke kun flot at se på. Det giver også et behageligt greb, så du kan nyde din yndlingsdrik uden at glide eller spilde.

Dette tiki-inspirerede design er lavet af glas i høj kvalitet og giver en blød drikkeoplevelse og tilføjer et eksotisk twist til dit traditionelle rocks-glas. Det er perfekt til at nippe til din yndlingscocktail, hvad enten det er en Mai Tai, Pina Colada eller endda en simpel whisky on the rocks.

Men LIBBEY Tiki Rocks Glass er ikke kun til tropiske cocktails. Den generøse kapacitet på 47 cl gør det alsidigt til alle typer drikkevarer. Nyd en forfriskende iste på en varm eftermiddag, eller varm op med en hot toddy på en kølig aften.

Tiki Rocks Glass er holdbart og tåler opvaskemaskine, så oprydningen er en leg. Så du kan fokusere på at nyde dit afslappende øjeblik i stedet for at bekymre dig om opvasken.

Uanset om du er cocktailentusiast eller bare elsker unikt drikkeudstyr, er LIBBEY Tiki Rocks Glass et must-have. Det er ikke bare et glas, men en samtalestarter, der tilføjer et strejf af troperne til enhver lejlighed.

Så hvorfor vente? Tag ø-vibes med hjem med LIBBEY Tiki Rocks Glass. Det er din billet til en tropisk miniferie, alle ugens dage!
Produktinformation
Libbey
Ny
chat Anmeldelser (0)